Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség olyan fiúval barátkozni akiről tudom hogy nagyon tetszem neki?
Figyelt kérdés
Nekem van barátom,neki nincs barátnője.
20L
2011. szept. 20. 18:07
1/14 anonim válasza:
Nem. Miért lenne hülyeség? :O
2/14 A kérdező kommentje:
Nem fogja folyton azt várni hogy mikor szakítok a pasimmal és reménykedik hogy akkor esetleg vele...?
2011. szept. 20. 18:10
4/14 anonim válasza:
Ha nagyon tetszel neki, akkor húzós eset. Arról nem beszélve, hogy neked sem árt odafigyelni arra hogy mit csinálsz, mit mondasz, nehogy valami félreérthető legyen amivel esetleg reményt keltesz benne.
5/14 anonim válasza:
Szerinem ne kínozd.
Engem csomószor kínoztak már.
Sajonos nagyon látni rajtam amikor szerelmes vagyok :(
6/14 A kérdező kommentje:
nem akarom én kínozni :/...
2011. szept. 20. 18:47
7/14 anonim válasza:
Nagyon nem etikus dolog. Képzeld magad az ő helyébe: nagyon odavagy egy srácért, miközben neki barátnője van és csak barátként fogad el téged. Neked ez hogy esne? Biztos szenvednél.
8/14 A kérdező kommentje:
de nem mondtam h szerelmes..csak tudomásom van róla hogy bejövök neki külsőre, de attól még lehet h csak barátként néz rám..nem ?:S
2011. szept. 20. 20:44
9/14 anonim válasza:
Nem. Aki nekem bármilyen formában is bejön, arra már nem tudok simán barátként nézni. Indulj már ki magadból!
10/14 anonim válasza:
Ha én valakivel úgy vagyok, hogy "nagyon tetszik", akkor barátságnál többet szeretnék -> nem tudok rá barátként nézni. Eljátszani el lehet hogy csak haverként nézek rá, de belül nem ezt érzem, és csak magamat szivatnám egy ilyen barátsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!