Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy egy ex csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy ex csak barátkozni akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már elég rég vége lett a kapcsolatnak, az ő hibájából (3. fél)Próbáltam vele kibékülni, de nem akart. Azt mondta, hogy tényleg legyen vége, mert én nem kellek neki.

Nem is hallottam róla semmit, igyekeztem őt teljesen kitörölni az életemből.

Erre mostanában kaptam tőle egy mailt, hogy ha gondolom beülhetnénk valahova meginni egy üdítőt. Mire véljem ezt? Ő akarta, hogy vége legyen, most meg csak úgy üdítőzgetni akar?

Köszi a normális válaszokat.

25/N

2011. szept. 23. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog h csak barátkozni akarna. :D
2011. szept. 23. 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Valahogy ettől tartok én is :):S
2011. szept. 23. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, kizárt hogy csak barátkozni. De az is biztos, hogy nem életed párja akar lenni, még ha azt is fogja mondani esetleg, hogy hát rájött, hogy te vagy az igazi, vagy ilyesmi...

Nehogy bedőlj neki! És mégha jelenlen egyedül vagy, akkor se menj bele semmibe! Ha meg van párod, akkor ne is találkozz vele, mert csak őt bántanád meg egy hülye ex miatt...!

Talán épp nagyon egyedül van, egy csajnak se kell, és próba szerencse alapon írt, hogy amíg nem talál valakit, addig is jó lennél te.

Én a helyedben (ha nincs épp párod), akkor találkoznék vele, már csak kíváncsiságból is, hogy mit akar. Abszolút barátkozós módon. De beszélgetésen kívül semmibe nem mennék bele! Azzal már el is érte volna célját. Így meg némi visszavágás lenne a megcsalásért, hogy most pofára esik és úgymond hiába keresett fel...

Csak szépen elegánsan! Nem bedőlni! Hajrá!

2011. szept. 23. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé kevés az esély, hogy csak barátkozás céljából ír és hív el. Persze létezik olyan, hogy szakítás után jóba maradsz exeddel, nekem is van ilyen, de.... Ezt az elején kell tisztázni ki mit akar a másiktól. (:
2011. szept. 23. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
hat letezik persze az en exem is bartakozni akar, nem szeretne h ne alljak vele szoba vele 1 honapja nem vagyunk egyutt es szinte mindennap ramszol a messen ugy mint regen es ugyanazok a kerdesek
2011. szept. 23. 14:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hülyeséget nem fogok csinálni, becsszó! :) Ahhoz már túl rég vége lett, hogy még mindig olyan kislányos odaadással rajongjak érte. Más ugyan nincs, és egyenlőre élvezem is ezt az állapotot, azt hiszem.

Szeretnék vele találkozni, mert most már tényleg érdekel, hogy hova akar kilyukadni. Hamarosan kiderül! :)

2011. szept. 23. 20:01
 7/7 anonim válasza:
Én nem tartom kizárnak, hogy csak barátkozni akarna. Nagyon hasonló helyzetben voltam én is pár éve. Szakítás után hallani sem akart rólam, de aztán kb. egy év elteltével sikerült barátságot kialakítani. Mind a ketten tejesen túl vagyunk a másikon, és megmaradt a tiszta barátság.
2011. szept. 23. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!