Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A párom nem hajlandó megfogadni a tanácsom. Állandóan azzal szekálom, hogy töltse értelmesen az idejét, sportoljon, stb. erre jönnek a hülye kifogások. Egyik fülén be. Szerintetek alkalmazzak hatékonyabb eszközöket? Pl: Meghíztál.
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 15:06
1/25 anonim válasza:
vegyél neki egy hónap WoW előfizetést :D
2/25 anonim válasza:
Meny el vele te is sportolni talán akkor több kedve lesz menyetek el biciklizni vagy bármi más
3/25 anonim válasza:
Nem! SOHA, de SOHA ne akarj senkit sem megváltoztatni, még ha a barátod haverod, akkor sem. Amíg ő nem szeretne változni, addig nem fog.
4/25 anonim válasza:
Te vagy a nő és ő a férfi vagy fordítva?
5/25 anonim válasza:
Miért, most mi az amit csinál a szabadidejében?
Tehát, miaz, ami neked "nem értelmes"?
6/25 anonim válasza:
Ha jócskán meghízott és arra számítasz, hogy majd ha sportol egy kicsit, attól majd lefogy, akkor nagyot fogsz te is csalódni, meg ő is.
Ahhoz diétáznia is kell valószínűleg.
Inkább az egészséges étkezésre vezesd rá, próbáljatok ki együtt finom és kalóriaszegény recepteket.
Ha ez sikerült, akkor meg lehet próbálni rávenni a sportolásra, mert azért az is nagyban segíti a fogyást a diéta mellett. De szerintem inkább úgy, hogy együtt sportoljatok valamit, mondjuk járjatok el futni, vagy úszni, hogy ne csak kötelesség legyen neki, hanem jól is érezze magát.
7/25 A kérdező kommentje:
Online játékokkal játszik, meg magyar sorozatokat néz, még ha angolul tenné azt mondom ok. Ja és mindenféle szennyportálokat, pletykarovatokat is olvasgat. Teljesen oda van ragadva a képernyőhöz, jah meg facebook ezerrel. Én már komolyan aggódok érte. Ő a lány egyébként. Egy csomószor mondtam neki, hogy ez engem zavar, de kb szarik rám. Kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan vélekedtek erről.
2011. szept. 3. 15:19
8/25 anonim válasza:
Szerintem ne szólj bele az életébe. Ha nem tetszik az életformája, hagyd el.
9/25 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy ő mit gondol a kapcsolatotokról? Mire kellesz neki? Lelki társa, vagy csupán arra vagy jó, hogy a szexuális igényei kilegyenek elégítve. Az hogy most játszik, sorozatot néz, stb, tegye. De ugye ott vagy te is, párkapcsolatotok van, nem töltheti ki minden szabadidejét a facebook, sorozat, játék.
10/25 A kérdező kommentje:
Milliószor nyüstöltem már a futással,hogy menjünk együtt, meg majd lassan kezdjük, hogy bírja. Kezdem föladni, belefáradtam, semmi értelme. Nem képes minimálisan erőt venni magán értem.
2011. szept. 3. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!