Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló módszert alkalmazzak?
Figyelt kérdés
Régebben gyógyszert szedtem, amit kb.4 hónapja abbahagytam. 3 hónapja van egy barátom, akivel szeretnék már lefeküdni, de ő nem szereti az óvszert. Próbálkoztunk, de ha felhúzta, azonnal elmúlt az erekciója.
Milyen fogamzásgátló módszert ajánlanátok, ha az óvszer kizárva, gyógyszert pedig nem nagyon szeretnék szedni.
Köszi
2011. jan. 4. 13:02
1/8 anonim válasza:
Lehet kapni hüvelykúpot (ha jól tudom, Pharmatex), de ez nem a legbiztonságosabb módszer.
2/8 anonim válasza:
Spermicid (phamatex) kiegészítve megszakítással vagy pesszáriummal.
3/8 A kérdező kommentje:
Megfordult már a fejemben a krém lehetősége, de rettegek attól, h teherbe esek.
2011. jan. 4. 13:15
4/8 anonim válasza:
Második vagyok. Azért írtam, hogy egészítsd ki valamivel. Pesszáriummal vagy megszakítással már elég biztonságos. De ha abban sem bízol, és pontos a ciklusod, akkor a peteérés környékét kerüljétek el.
Vagy szoktasd hozzá a gumihoz.
5/8 anonim válasza:
A krém nem valami biztonságos, ezért inkább a hüvelykúpot javasolnám, persze megszakítással, vagy óvszerrel. Pesszárium kockázatos.
6/8 anonim válasza:
Ha esetleg érdekel a hüvelykúp, akkor írj egy emailt. (előző hozzászóló voltam)
7/8 anonim válasza:
Pharmatex+ovszer=100% fogamzasgatlo=>keves elvezet,keves erzelem.
8/8 anonim válasza:
utolsót nem értem.. miért lenne kevés érzelem ha fogamzás gátlót szed?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!