Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A párom nem hajlandó megfogadni a tanácsom. Állandóan azzal szekálom, hogy töltse értelmesen az idejét, sportoljon, stb. erre jönnek a hülye kifogások. Egyik fülén be. Szerintetek alkalmazzak hatékonyabb eszközöket? Pl: Meghíztál.
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 15:06
11/25 A kérdező kommentje:
Én tényleg csak jót akarok neki. Mert ez az irány nem oda vezet.
2011. szept. 3. 15:23
12/25 anonim válasza:
De ne érted változzon meg, hanem önmagáért. Amíg ő nem akar megváltozni, addig nem fog úgysem. De ha neked ez nem jó, akkor lépj ki, aztán majd elgondolkozik egy két dolgot (vagy nem), amikor már nem leszel neki.
13/25 anonim válasza:
ma 15:22
Gondolom, az a legfőbb probléma, hogy vékony volt, mikor megismerted és most meghízott. Ha sehogy nem veszi a lapot, megkockáztathatod, hogy őszintén megmondod neki, hogy szerinted akkor csinosabb volt és hogy így is szereted, de örülnél, ha visszanyerné a régi formáját.
14/25 anonim válasza:
De még egyszer mondom: diétáznia is kell, ha fogyni akar!
15/25 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem ugyanígy nézett ki. Szeretem ezért próbálom őt motiválni. Most jobb lenne ha hagynám, hogy leépítse magát, csakhogy meg ne sértsem mert ő úgy érzi jól magát ha chipset zabál és görnyed a gép előtt amivel még a szemét is hazavágja. Nem fogom tétlenül nézni ezt!
2011. szept. 3. 15:32
16/25 A kérdező kommentje:
Nem várom el, hogy olyan életmódot éljen mint én, de azt nem fogadom el, hogy nem létezik kompromisszum, ne lehetne közelíteni az én életmódom felé némi akaraterővel.
2011. szept. 3. 15:34
17/25 anonim válasza:
Találj ki programokat, hogy ne otthon üljön. Ha meg mindenre azt mondja, hogy nem nem nem, akkor hagyd ott. Ne húzd az időt, lehet más lány már vár rád (micsoda rím :D), ne fecséreld az időt olyanra, aki nem reagál semmilyen segítségre, szép szóra. Ha ő így szeretne élni, akkor fogadd el, és viszontlátásra.
18/25 A kérdező kommentje:
Rengeteg program volt a nyár során, minden tökéletes volt. De amikor nem vagyok vele akkor átváltozik, takarék üzemmódba kapcsol.
2011. szept. 3. 15:38
19/25 anonim válasza:
Hát ha nem vagy vele, akkor az az ő dolga, hogy mivel tölti az idejét. De ha együtt vagytok és úgy is ezeket csinálja, akkor az már gáz! Mondjuk tényleg nem valami hatalmas igény szabadidőben Facebookon lógni, játszani a gépen, meg sorozatokat nézni. De hát ha neki ez kell..
20/25 anonim válasza:
Nézd, elmondásod szerint, a barátnőd nem túlsúlyos, ha együtt vagytok, minden rendben, csak a szabadidejében gépezik, mikor nem vagy vele. Mivel írtad, hogy hízlaló kajákat eszik, nem mozog, és még mindig úgy néz ki, ahogy megismerted, tehát tetszik. Akkor meg miért akarod ráerőltetni a te életmódod? Majd fut ha akar. Szerintem baromi önző és öntelt lehetsz, ne kényszeríts a barátnődre semmit, de főleg ne cseszegesd vele. Ha meg zavar, hogy nem abban leli az örömét amiben te, és nem vagy képes elfogadni, vagy megismerni azokat a dolgokat, amiket szeret, hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!