Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedhetek meg olyan "hülye" lánnyal, aki hajlandó lenne velem járni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:46
21/111 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nem ilyen kell. De ha nincs ló,a szamár is megteszi - tartja a mondás. Nincs normális csaj. Ha van is,nem itt.
2011. febr. 18. 15:51
22/111 anonim válasza:
Ez a pénzes dolog nagy marhaság.A nők kis részének fontos ez csak,viszont őket többet látod.
Van munkád? Dolgozol, vagy tanulsz?Mert ha nem is akarsz dolgozni és egyebek akkor ne várj csodát, a fenének sem kell egy munkakerülő és ez nem pénzéhség, ez jogos elvárás. Ha viszont nem ilyen vagy, akkor pedig az a gond, hogy minden nőt egy kategóriába sorolsz.Ennyi erővel minden férfi csak meg akar húzni. Ez kb. annyira igaz, mint a te állításod.
23/111 A kérdező kommentje:
Tanulok,de mellette dolgozni is szeretnék. Gőzerővel keresek munkát,csak hát vidéken nem igazán van lehetőség. Talán vannak nem az anyagiakra utazó lányok.De kevés. Mondjuk,velem még az olyanok sem járnának.
2011. febr. 18. 16:10
24/111 anonim válasza:
Ha így állsz a dolgokhoz, akkor nem értem miért csodálkozol.
25/111 A kérdező kommentje:
Reménykedem benne, hogy akad még rendes lány. Bármilyen kicsi az esélye.Nem tartom magam bunkónak.
2011. febr. 18. 16:14
26/111 A kérdező kommentje:
Mondjuk,elég rossz érzés látni a boldog párokat. Az jut folyton az eszembe,hogy bár nekem lenne.
2011. febr. 18. 16:16
27/111 anonim válasza:
Egy tisztelettudó srácnak mindig van esélye. Azt írod ronda sem vagy. Menj közösségbe és keress társat, ne magadat kicsinyítsd le.
28/111 A kérdező kommentje:
Tisztelettudás kevés a mai világban. Minimum egy BMW szükséges,hogy felkeltsem bármely lány figyelmét. Különben is nem vagyok egy társasági ember. A suli és a lakhelyem közötti úton kívül nem igazán járok sehova. Az tucán leszólítani egy lányt? áááááh Kizárt. Inkább a netes ismerkedést részesítem előnyben. Élőben amúgy sem tudnék mit mondani.
2011. febr. 18. 16:18
29/111 anonim válasza:
Komolyan azt várod, hogy majd a lány megy hozzád? A férfiatlan férfiakat sem szeretik ez a BMW meg kifogás, eddig egy páromnak sem volt autója, és a barátnőim párjának sincs zömében. Szóval ez marhaság, az a baj, hogy esélyt sem adsz magadnak, a netes ismerkedés meg nem a legjobb. A személyes első kontaktus a lényeg, amit a net gyakorlatilag megvon. Senki sem fog hozzád bekopogtatni, szóval vagy te keresel magadnak lányt és hozzá mersz szólni,vagy ülsz és vársz, de hiába.
30/111 A kérdező kommentje:
Élőben nem tudok ismerkedni. Meg hol? Suli kilőve. nem az én korosztályom. Az utcán? Azt sem. Hülyén venné ki magát. Maradok a netnél.
2011. febr. 18. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!