Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ismerkedhetek meg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedhetek meg olyan "hülye" lánnyal, aki hajlandó lenne velem járni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:46
 61/111 anonim ***** válasza:

Már bocs, az első páromat amikor megismertem a közös témánk a csillagászat volt, erről beszélgettünk először,pedig sem az én, sem az ő szakterülete nem ez. Honnan tudod kit érdekel ez? Rám sincs rám írva, kosztümben járok és magassarkúban, elegáns nő vagyok, a fene sem gondolja, hogy még a géptani ismereteim is vannak.(Bár bevallom, a géptant szívesen elfelejteném, főleg hogy soha nem fogok benne dolgozni)

Előbb ismerd meg az embereket,utána dönts felőlük, ne első ránézésre. És merj megszólítani embereket, azért harapni még nem szokásuk.

2011. febr. 18. 17:50
 62/111 anonim ***** válasza:
Pedig jó zenéket hallgatsz:) Köszi..
2011. febr. 18. 17:55
 63/111 anonim ***** válasza:
Szia.Sztem az a legnagyobb gondod,hogy nincs önbizalmad.Amit gondolsz magadról,azt hiszik rólad az emberek,és ez komoly így van.Senki sem ronda,csak aki beképzeli magának.Mindenki szép,vagyis jelen esetben helyes vhol.Lehet hogy te belülről van szép.Az az érdekes,hogy néha én is úgy érzem,hogy a pasik a pénzes csajokra buknak..Ha igazán nem hiszel magadban nézd meg a Titok című filmet.Nekem sokat segített.Igaz,nekem se jött még össze a kapcsolat,de hiszek ebben az egészben.Rem tudtam segíteni,és fel a fejjel..Egyszer mindennek eljön az ideje:)
2011. febr. 20. 16:58
 64/111 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelnek a fekete lyukak, a tér-idő az univerzumban és a gravitáció , időutazás és amúgy minden ami csillagászattal kapcsolatos.

Lány vagyok!

2011. febr. 20. 20:30
 65/111 anonim ***** válasza:
Ja még annyit: egy nőismerősömnek sincs gazdag pasija. Úgyhogy nálad már problémák vannak, csak erre fogod!
2011. febr. 20. 20:31
 66/111 A kérdező kommentje:
Mégis milyen problémák? Csak egy van: nem kellek senkinek.
2011. febr. 21. 11:51
 67/111 anonim ***** válasza:

Fúú bakker ez eszméletlen...

Tisztában vagy vele,ha ilyen negatívan állsz hozzá sokkal kevesebb az esélye,hogy találsz magadnak párt? Alapból az önbizalomhiány miatt más a kisugárzásod. Amúgy hidd el vannak olyan emberek akik szintén elvont dolgok iránt érdeklődnek, az én b.nőmet pl alapból érdekli az amikt írtál, meg mellé a boszorkányság meg ilyenek. Nekem is érdekes beállítottságom van : Párkapcsolati pszichológiai könyveket lapozok szinte naponta, mellette szexualitás történetével kapcsolatban is olvasgatok, na most szerinted ,ha ismerkedni fogok egy sráccal, majd ezekről fogok vele beszélgetni? Barátnőmmel igen beszélgetünk ilyenekről mellette ő is beszámol nekem ilyen csillagászati meg nem tudom milyen dolgokról :) Szerintem ugyanúgy meghallgathatod párkapcsolatban is , bár tény azért egy Férfi-Nő közötti kommunikáció más , de az is egymás elfogadásán is alapszik, nem?

Ha úgy érzed most úgy ahogy vagy képes magadat valakivel elfogadtatni és nem vagy képes TE SEM ,akkor változtass azon ami miatt nem szereted magad! Ha már te eltudod magad fogadni, akkor más is( bár tény keresni kell), ha te nem akkor más se fog, mert nem tudsz önmagad lenni. Én is úgy vagyok vele, hogy nem tudom magam elfogadni, ezért mostanában olvasgatok önfejlesztő könyveket, meg fogyózóm és,ha sikerült magam megformálni a magam számára, akkor jöhet a párkapcsolat, amiben szintén alkalmazkodni kell és bizonyos dolgokat elnézni, eltűrni. (most normális esetekről beszélek, és nem verésről meg megcsalásról!)

19N

2011. febr. 23. 08:52
 68/111 anonim ***** válasza:

Most először ezt olvasd végig.

Önbizalom az fontos, de nem jön magától, max. a hülyéknek.

Írtad, hogy tíz éve volt csajod. Jártál a szobájában? Igen. Mit láttál a falon meg a szekrényen? Képeket. Pasikról. 12 éves korokban kiragasztották, azóta ott van. Ez a szemükben a "jópasi". Nézz a tükörbe. Hasonlít az arcod/hajad bármelyikhez? Igen/nem. Ha nem, tudsz-e tenni valamit (hajszín, frizura, szemüveg le, kontaktlencse) hogy hasonlíts ezekhez? Ha igen, tedd meg most. Ha öltözködés, arc, frizura rendben, elhízva nem vagy, kimész az utcára, mosolyogsz a lányokra, ők visszamosolyognak, köszönsz nekik, visszaköszönnek, az önbizalom ettől jön meg. Aki pozitív visszajelzést ad, megszólítod, a többi (humor, beszélgetőkészség, stb) egészséges embernek már jön magától.

Most pedig: start menü - számítógép kikapcsolása - kikapcsolás (örökre) és le az utcára. Most.

2011. febr. 23. 08:56
 69/111 A kérdező kommentje:
Inkább nem. keresgélek az interneten.
2011. febr. 23. 09:08
 70/111 A kérdező kommentje:
A szemüveg marad. Viszolygok már a gondolattól is,hogy kontaklencsénél a szemembe nyúlkáljak.
2011. febr. 23. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!