Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek a homosexuálisokat?
a homoszexualitás maradjon diszkrét, magán ügy, addig nem érdekel.
De a gyűlölet akkor tőr ki belőlem, amikor tv-be mutogatják magukat, videó klipekben szerepelnek, felvonulásokat szerveznek... mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, holott nem!!!
Komoly 21. századi betegségnek tartom...Ha nem szerepelne a médiában, a melegek élnék saját életüket diszkréten mint mindenki más, és nem ordibálna, hogy "igen, meleg vagyok és büszke vagyok rá" akkor letojnám, magánügy, ő dolga...undorítónak tartom. Mondanám, hogy "ezek" állatok, de az állat sem képes erre, hogy saját nemével párosodjon...mint előttem írták, természet ellenes...és ha belegondolok, hogy a későbbiekben mondjuk a fiam ezen fog felnőni, hogy b*zik egymással smárolnak utcán, tv-ben, akkor föláll a szőr a hátamon, és fejbe rugdosnám az összeset...sajnálom, ha valakit megbántottam de ez az őszinte véleményem, és kövezzen meg az, aki szerint maradi vagyok.
engem egészen addig nem zavar, amíg nem lóg ki a társadalomból, és nem hirdeti mindenütt, hogy a saját nemét szereti
azokat nem szeretem, akik a melegfelvonulásra járnak, hiszen ők kihirdetik a világnak, hogy én igen, meleg vagyok
ha meg nekik kezdik el magyarázni, hogy hogy dugtam meg az asszonyt, fel lennének háborodva, hogy ez őket nem érdekli
Több leszbikus barátnőm van, egyáltalán nem zavarnak, szoktunk még vele hülyéskedni is, hogy ha "belangyulok" (ő mondja így) akkor keressem meg, mert szereti a vörös lányokat:D
20/L
nem ítélem
el. elvégre nem tehetnek róla, és igen,mindenki mást szeret.
Úgy vagyok vele hogy rosszul vagyok ha látok két férfit enyelegni, meg ha nagyon kihívóan öltözködik olyan igazi b*zisan. De amúgy nincs bajom velük, bár még konkrét meleggel sose találkoztam, de ha visszafogott normális ember benyomását kelti és nem próbál kikezdeni velem akkor elfogadom.
A kedvenc idézetemet még egy régi fábry showba hallotam, ár nem tudom pontosan hogy van de a lényeg hogy, a melegekkel csak több nő jut nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!