Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalást elitélitek?

Figyelt kérdés
Valószínű, csak az nem fog rosszat írni, aki már csalta meg a párját, de ha jobban bele gondoltok, mi a véleményetek?
2010. jan. 28. 12:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
egészséges erkölcsű ember elítéli
2010. jan. 28. 12:30
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Az, hogy rengeteg féle helyzet létrejöhet és nem lehet rámondani semmit addig, míg nem ismerek meg egy konkrét esetet... ha valaki csak azért csalja meg a párját pl, mert így tartja kedve, meg jól esik,hogy van egy állandó partner, de azért kihasznál minden alkalmat, az egyértelműen elítélendő... de ha pl van valaki, akit a párja lelki terrorral, esetleg fizikai bántalmazással sakkban tart, így nem meri elhagyni, azt pl meg tudom érteni, ha egy olyan társat megcsal, akivel csak muyzályból van együtt, és arról sem tehet, hogy nem szakított vele, hiszen a társ nem hagyja....

ez csak a két véglet, de rengeteg árnyalat lehet a kettő között is... én pl soha nem csalnám meg a párom, mert amíg vele tervezem a jövőmet és tiszta szívemből szeretem, nem kockáztatnám meg ezt a kapcsolatot egy pár perc idegen élvezetért... ha viszont ez a helyzet megváltozna, akkor eleve nem tudnám megcsalni, mert valószínüleg szakítanék vele...

20/L

2010. jan. 28. 12:32
 3/15 A kérdező kommentje:

Ismerek olyan párt, akik nagyon szeretik egymást, és nem is akarnak megvállni egymástól, de elfogadják, ha valamelyik fél félrelép, mert úgy gondolják, hogy így nem fog ellaposodni a kapcsolat. Nem úgy értik, hogy minden héten mással vannak, hanem, hogy félévente, évente találkoznak azzal akivel megcsalja. Ez a valaki mindig ugyanaz az ember. És semmi más nincs a megcsalóval, csak időközönként találkoznak vele, szexelnek egy jót és kész, de ott nincs semmi érzelem, semmi. Csak egy kicsit kilépnek a megszokottból.

Szerintem az ilyennel nincs semmi probléma, mert nincs köztük semmi, nem szereti, csak szexelnek, tanulhat is tőle valami újat, és hiába vagyok szerelmes a páromba, azzal veszítenénk el egymást, ha minden maradna monoton, mert akkor a hátam mögött tenné meg ugyanezt, és lehet sűrűbben.

Erről a sztoryrl mi a vélemény????

2010. jan. 28. 12:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ én így ismertem meg a mostani párom, viszont akit megcsaltam már nem szerettem illetve ő sem... de abban a helyzetben minden pasi megtette volna ez tuti:) 21F
2010. jan. 28. 12:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy valakibe nem tudod megcsalni, és a kapcsolat sem tud ellaposodni, ilyen egyszerű.
2010. jan. 28. 12:35
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
igen.én is csaltam meg a párom (3x is) de megbántam és soha többet nem fogom.
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy hogy mi számít kapcsolatnak. Ha erőszakkal vagy benne vagy már mindketőtöknek elege van akkor az nem megcsalás.
 8/15 anonim ***** válasza:

"Csak egy kicsit kilépnek a megszokottból."

Ez a történet egyedül ott sántít, hogy ez pár év alatt reflexszé válik és onnantól fogva ez számít megszokottnak, szóval törvényszerűleg ez is unalmas lesz.

És innentől mi van? Még újabb, idegen után néznek

2010. jan. 28. 12:43
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Kétszer csaltam meg a párom, mind a kétszer az exemmel, és mindkétszer a kapcsolatunk olyan részén, amikor nagyon mély ponton voltunk. Igazából törődésre vágytam, amit nem kaptam meg tőle,az extől igen. elhagyni nem akartam és nem is akarom, mert ettől függetlenül minden jól működik és szeretem, ő is szeret. Nem kifogás, hogy menekültem egy számomra rossz helyzetből és megnyugvást találtam máshol. a párommal kellett volna megbeszélnem a problémáimat, csak túl elfoglalt volt ahhoz, hogy egyáltalán megkérdezze, hogy van e vmi bajom. Azóta persze megbeszéltük, mert szóltam neki, a megcsalásról nem tud. És nem is fog. így döntöttem, egy darabig nehéz volt a szemébe nézni. talán azért is tettem, mert nem csak hogy nem figyelt rám, hanem olyanokat tett, amire megkértem többször hogy ne tegye, bizonyos okokból. Megígérte, hogy nem teszi, ennek ellenére mégis megtette. Én elkeseredtem, mert megígérte. Én is megígértem, hogy hűséges leszek, de nem tartottam be, mert ő sem tartotta be azt amit megígért. Lehet durva visszavágás, de a lelkem megnyugodott így. (attól függetlenül, hogy ő nem tud róla, engem bosszúállás szempontjából helyre rakott)
2010. jan. 28. 12:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csalnék meg senkit! Velem egyszer megtették és nagyon fájt! Azt mondta hirtelen "felindulás" volt, utána már nem bocsátottam meg, azóta is próbálkozik, ez volt két éve.
2010. jan. 28. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!