Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalást elitélitek?
Az, hogy rengeteg féle helyzet létrejöhet és nem lehet rámondani semmit addig, míg nem ismerek meg egy konkrét esetet... ha valaki csak azért csalja meg a párját pl, mert így tartja kedve, meg jól esik,hogy van egy állandó partner, de azért kihasznál minden alkalmat, az egyértelműen elítélendő... de ha pl van valaki, akit a párja lelki terrorral, esetleg fizikai bántalmazással sakkban tart, így nem meri elhagyni, azt pl meg tudom érteni, ha egy olyan társat megcsal, akivel csak muyzályból van együtt, és arról sem tehet, hogy nem szakított vele, hiszen a társ nem hagyja....
ez csak a két véglet, de rengeteg árnyalat lehet a kettő között is... én pl soha nem csalnám meg a párom, mert amíg vele tervezem a jövőmet és tiszta szívemből szeretem, nem kockáztatnám meg ezt a kapcsolatot egy pár perc idegen élvezetért... ha viszont ez a helyzet megváltozna, akkor eleve nem tudnám megcsalni, mert valószínüleg szakítanék vele...
20/L
Ismerek olyan párt, akik nagyon szeretik egymást, és nem is akarnak megvállni egymástól, de elfogadják, ha valamelyik fél félrelép, mert úgy gondolják, hogy így nem fog ellaposodni a kapcsolat. Nem úgy értik, hogy minden héten mással vannak, hanem, hogy félévente, évente találkoznak azzal akivel megcsalja. Ez a valaki mindig ugyanaz az ember. És semmi más nincs a megcsalóval, csak időközönként találkoznak vele, szexelnek egy jót és kész, de ott nincs semmi érzelem, semmi. Csak egy kicsit kilépnek a megszokottból.
Szerintem az ilyennel nincs semmi probléma, mert nincs köztük semmi, nem szereti, csak szexelnek, tanulhat is tőle valami újat, és hiába vagyok szerelmes a páromba, azzal veszítenénk el egymást, ha minden maradna monoton, mert akkor a hátam mögött tenné meg ugyanezt, és lehet sűrűbben.
Erről a sztoryrl mi a vélemény????
"Csak egy kicsit kilépnek a megszokottból."
Ez a történet egyedül ott sántít, hogy ez pár év alatt reflexszé válik és onnantól fogva ez számít megszokottnak, szóval törvényszerűleg ez is unalmas lesz.
És innentől mi van? Még újabb, idegen után néznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!