Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalást elitélitek?

Figyelt kérdés
Valószínű, csak az nem fog rosszat írni, aki már csalta meg a párját, de ha jobban bele gondoltok, mi a véleményetek?
2010. jan. 28. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól figyelj!

Aki szerelmes nem csal.

Aki nem szerelmes megcsal.

Lehet ezt nagyon boncolgatni, megmagyarázni és lehet helytálló is, de csak akkor ha úgy van föltéve a kérdés ahogy itt, tehát nem a szerelem a központi kérdés, hanem a testi---de akkor már nem beszélek megcsalásról, mert csak testi együttlétről van szó a lelket nem figyelembe véve.

A szerelem végtelen művészet, a b@szás meg egy véges állapot.

Az a kapcsolat ami abban a tudatban van, hogy így nem laposodik el, ott komoly értákrendi problémákkal küzködik a két fél, de csak akkor, ha azt vallják szerelmesek.

2010. jan. 28. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon jól leírta: meg kell ismerni a konkrét helyzetet, hogy véleményt alkothassunk. Én abszolút elítélem a szimpla kedvtelésből történő megcsalást, de vannak helyzetek, amelyeknél szerintem elnézendő. Bár ott nem is annyira megcsalásról van szó, hanem "túllépésről". A lényeg, hogy alapvetően igen, elítélem, de akadnak kivételes helyzetek.
2010. jan. 28. 13:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Aki szerelemben hűséges, az gondolatban csal.
2010. jan. 28. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha ellaposodás veszélye ellen csinálják a kérdező által vázolt megoldást,az már régen rossz. Igaz van az egyik hozzászólónak, hogy ez ugyanolyan uncsi lesz egy idő után, mintha senki mással nem csinálnák. Jobb lenne ha őszintén megbeszélnék hogy kinek mi hiányzik ebből a kapcsolatból. Én amúgy csaltam már meg, és nem szórakozásból. CSak az ítéli el a megcsalókat aki nem volt még ilyen szorult helyzetben. Kívánom hogy ne is legyen, de ha mégis lesz, lehet hogy másképp látja majd utána a dolgokat. Ne ítélj hogy ne ítéltess!
2010. jan. 28. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
szia! szerintem sárgalapos. egyszer engem megcsalt a férjem, rájöttem, visszaadtam, azóta boldogan élünk. 1:1. de ha még egy ilyen eset lenne, tuti megbánná :)
2010. jan. 28. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!