Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek egy 24eves srác és egy 17éves csaj kapcsolatát?
1,5 hónapja vagyunk együtt, távkapcsolat (csak hétvégente találkozunk)
17L
Nem ítélem el, mert nincs is jogom ilyet tenni. Érteni viszont nem értem, de nem is érdekel. :)
Legyetek boldogok, sok sikert.
Nem is értem a kérdést... Miért kéne elitélni? Talán a korkülönbség miatt? Valamikor engem is zavart, ha nagy volt a korkülönbség. Aztán, hogy tanuljak belőle, beütött a krach és megszerettem egy nálam 17 évvel fiatalabb lányt.:)
15 éve együtt vagyunk, vannak gyerekeink és még mindig nagyon szeretjük egymást.
A Köztársaság nevében
Kihirdetem a GyK.hu ítéletét.
Elsőrendű, Perverz Péter vádlott bűnös, többrendbeli, folytatólagosan elkövetett megrontás bűntettében, ezért őt a bíróság életfogytig tartó házaséletre kötelezi.
Másodrendű, Ostoba Virág fiatalkorú vádlott bűnös, egyrendbeli különös kegyetlenséggel elkövetett csábitás vétségében, amiért a bíróság őt örökös főzés, mosás, takarítás, legalább 2 gyerek nevelése és egyéb házimunkák kizárólagos egyedüli elvégzésére ítéli.
Mellékbüntetésül mindkettőjük kötelesek legalább 20 millió forint lakáshitelt felvenni 30 évre, és a törlesztőrészletekért éjt nappalá téve dolgozni.
Az ítélet ellen fellebezésnk helye nincs.
Kelt Budapesten, 2010. Szeptember 15-én.
Megfelel?
A sztori alapján nem elveszett ember a srác.
Ha veled van, nyilván azért van veled, mert veled is akar lenni. Amúgy a más lányokkal jól elvan elég tág fogalom. Nekem is van csomó lány barátom, akikkel találkozom kettesben, mégse akarom megcsalni a barátnőm.
Szal vannak árnyalatok, amik azért számítanak.
Vakon aggódás helyett inkább beszéljetek sztem.
Mi elítélendő lenne benne? Semmi konkrétumot nem írtál róla, így honnan tudjuk? Jó a kapcsolat, jól kijönnek e stb...
A 24-17 az korban pont összeillő, a lány legyen is kicsit fiatalabb, a fiú meg érettebb. Az lenne a normális ha a lányok 17-18, a fiúk meg 23-24 éves kor körül kezdenének kapcsolatokat kialakítani, csak hát manapság nem ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!