Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek a szeretőket? (hosszú)
Ez a kérdés pusztán elméleti, én nem csaltam meg a párom, szóval előre megkérek mindenkit, hogy ne k*rvázzatok le.
Csak egyszerűen sokat gondolkodok ezen. Hogy például van egy komoly kapcsolatod, sokáig minden jó...Aztán mondjuk 5 év múlva természetesen sokat változnak a dolgok, hiszen a két személy is változhat külsőleg és belsőleg is. Meg persze egy nem friss kapcsolat már egyre kevésbé izgalmas sokszor. Szóval ha ez a szitu, és már el van tervezve a jövőtök, szinte minden, együtt...
És egyszer csak meglátsz egy személy és nem keresed a bonyodalmat, de még sosem éreztél úgy mint bárki iránt is. Szóval ha megtalálod a Nagy Őt, de neki is és neked is ott a jövő, a biztos kapcsolat amiből talán már késő kilépni (például ha már házasság, vagy gyerek is van) akkor mi a jó megoldás? Feláldozod magad a párodnak? Nem törődsz az érzelmeiddel?
Kérlek, ha te szerető vagy, írd le miért és milyen. Én nem ítélném el...legfeljebb magamat, ha ilyet csinálnék...
Én csak a megcsaló, elcsábuló félt ítélem el, a szeretőt nem...hogy miért? Mert nem a szerető dolga a másik becsületét megóvni, ha az illető nem képes saját magát kordában tartani. És van, hogy a szerető nem is tud a másik kapcsolatáról. Teljes mértékben az az ember a hibás, aki megcsalja a párját, és hazugsággal mérgezi a kapcsolatot. Én úgy gondolom, hogyha valaki megcsalja a másikat, akkor mondja el szépen, engedje útjára, még addig, amíg nem késő a megcsalt félnek új szerelmet találni. Vagy nézzen mélyen magába, bánja meg amit tett, és soha többé ne forduljon elő még egyszer.
Nekem 2 éve van vőlegényem, akivel nagyon szeretjük egymást. És az egész úgy kezdődött, hogy én a szeretője voltam. Egy hónap alatt eldöntötte, ki és mi neki a fontosabb...szakított a barátnőjével, és összejöttünk. De ha ezt nem teszi meg, nagyon dühös lettem volna rá, amiért velem is játszik és a barátnőjének is hazudik...elértem volna, hogyha ő magától nem képes dönteni, két szék közül a padlóra csüccsenjen le... És akkor sem haragudtam volna, ha a barátnőjét választja, de akkor a velem való játszadozást hagyja abba...
Hát én voltam megcsalva és a megcsaló.
Mikor megcsaltak, egy eltervezett jövő várt volna, gyűrű az ujjon. A vőlegényem teherbe ejtette a szeretőjét, elvette, Ámen. Bár egy ideig én semmit sem tudtam az egészről, így velem is volt még párszor, csak már nem tudta tovább titkolni a felségét.(na ez a szitu vajon mi, én vagyom a jövendőbeli, de már nős, és én voltam előbb?)Pocsék érzés. A nőt nem hibáztatom, az exemet sem. Neki nagyobb büntetés a nem szerelem család, meg valahol belőle hiányzik a hűség.
Mikor én voltam a csaló fél, akkor a páromra nagyon ráuntam, tönkrement a kapcsolatunk, és egy szabad pasival randizgattam(aztán, hogy ott volt e valaki, akiről nem tudok..) Most révbe értem, úgy érzem, megáltam a páromnál. Ha őt el akarnám hagyni az okozna egy kicsi bonyodalmat, mert család lettünk(szerelembaba:)), de lehet önző lennék, és saját lábra állva elhagynám, ha jönne az Ő. De ez a veszély nem fenyeget, boldog vagyok vele:)
Viszont vannak az életben olyan helyzetek, amikor menni kell, vagy ""meghalsz"" nekem nagyon "jó" példék erre anyósom és az anyám. Mind a két nő maradt, mikor menni kellett volna. Szerető ide vagy oda. Bár néha csak azt keressük a szeretőben ami a párunkban nincs, virág, romantika, és a hibákat nem nézzük. Csalóka a csalók világa. Az a férfi/nő mindig csillogó, amíg tiltott gyümölcs, mert azt adja, amit nem kapunk, de az otthont nem adja, viszont ébresztőt fúj, VALAMI NINCS RENDBEN. Ők a kulcsok a saját új élethez.
én sajnálom a szeretőket, mert talán reménykednek h esetleg a másik fél őket választja majd, és esetlegesen csalódniuk kell ha mégsem.
Viszont ha jön a nagy Ő, akkor nem szabad elengedni. Azt egy életre bánja az ember...hidd el nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!