Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy párkapcsolatban a lány pénzeli a fiút?
azt mondják, ajándék lónak ne nézd a fogát....az sztem oké, h szereted, és ünnepekre ráköltesz, néha veszel neki 1-1 jó cuccot....nade költőpénzt? :O mi vagy, a 2. muterja, már neis haragudj!!! :S EZ a cink, nem az, ha a szülinapjára p. jóminőségű inget veszel....
keresse meg magának a költőpénzét...arról nemis beszélve, h egy idő után tuti kisebbségi érzése lesz, ha már most nincs neki:S
én expasim is most 1 pénzesbödönnel ját...és mindig nekem rinyál, tiszta lelkibeteg, h nem tudja viszonozni...a csajnak nem mutatja, de ez 1 dolog, h ő nem tud róla...helyette én vok a lelki szemetes O.o ....ne tedd ezt a pasiddal, ne akard, h így járjon, mint az én exem.
20/L
Hát ne haragudj, de ha dolgozik is, akkor szerintem nagyon ciki! :S Tán nincsenek szülei, hogy ők támogassák? Amúgy ha ennyire nincs pénze, nem kellett volna autót vennie...
A szüleid tudják, hogy pénzt adsz neki? Mert gondolom az ő pénzükről van szó...
1. Ha nincs pénze minek vesz kocsit.
2. Nem muszáj használni a kocsit, és akkor nem kell tankolni. Tökugyanaz mintha kocsmába járna és játékgépbe dobná bele.
3. Menjen tanuljon tovább.
Ciki. De az is ciki, ha a nő tartatja el magát! Mai helyzetben élősködni a másikon elég ciki.
Heti 4-5000-ét diákmunkával is meg tudná oldani ha igazán akarná, csak gondolom így kényelmesebb.
Nem így kéne támogatnod őt. Inkább megtehetnél neki annyit, hogy mindig viszel neki kaját, mikor este elmész hozzá, főzöl rá stb. Ha valahova mentek, esetleg te fizetsz, te fizeted az utazást, belépőt stb. Ha csak úgy adsz neki pénzt, hozzászokik, az neked sem lesz jó, mert nem akar majd feltörni, hanem elkényelmesedik. Próbáld úgy segíteni, hogy a pénzedből ne lásson semmit, inkább abból lásson valamit, amit veszel rajta.
A pénzt átutalhatod nekem, ha gondolod elküldöm privátban a bankszámla számomat. Én már ezen túl vagyok, befektetném, nem csak úgy elkölteném a pénzedet, sosem tudnék elkényelmesedni:)
Másik, hogy mi a fenének vesz autót és még tankolja is, ha tudja hogy nem elég rá a pénze...
Erre csak azt szokták mondani addig takarózz... Adja el az autót, fizesse vissza a hitelt belőle (bár tuti nem lesz elég rá), aztán járjon busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!