Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha sírok egy lány után? 15/F
nem ciki, főleg 15 évesen nem. én tudom értékelni az olyan srácokat, akik tudnak sírni, kimutatni az érzelmeket, viszont a kemény, sérthetetlen, lerombolhatatlan alfahímeket, annak megjátszását nem tűröm. persze ez nem azt jelenti, hogy az állandóan hisztiző, bömbölő pasikat kedvelem, mert azt sem.
17L
na elharaptam a végét félúton, hogy siessek vissza hozzád bébi
nah, hát majd elmúlik ez az érzés, ellenkező esetben forduljon psziíáteréhez
(08:45 - 17L) köszönöm a választ :$ nem akarok megjátszani semmilyen alfahímet, csak most megyek új suliba és nem akarom, hogy úgy ismerjenek meg, hogy milyen gyenge idegzetű vagyok.. utoljára 5 évesen sírtam nem vagyok valami sírós fajta, de most muszáj :'(
(08:45) lehet bolond vagyok de nem tudok mit tenni :( én se tudtam, hogy tudok ennyire szeretni, hogy sírok majd utána
igen, az, szóval ne dicsekedj vele, és mások előtt uralkodj magadon. a szobádban egyedül azt csinálsz amit akarsz.
(egyébként az is ciki, ha egy lány hisztériázik az expasija után. ami egyszer volt, újra nem jön el.)
Nem az. Biztos nagyon szeretted, és még most is. Tudom, nem sok vígasz de idővel jobb lesz. Velem ugyanez volt, de támaszkodj a barátaidra. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!