Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a 3 év korkülönbség, ha a lány az idősebb?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen problémák adódhatnak abból ha egy kapcsolatban a lány az idősebb?2011. aug. 18. 22:48
1/8 BlackSword válasza:
Leginkább semmilyen... Csak az, ha ezen görcsölsz...
2/8 anonim válasza:
3 év... mi az?
Van olyan hogy 7 évvel idősebb a lány és ők már házasok;)
3/8 anonim válasza:
ahogy az elözö is megfogalmazta ha szeretitek egymást akkor nincs probléma,de ne spiláljátok túl ezt a korkülömbség dolgot
4/8 anonim válasza:
Ez relatív... ki hogy gondolja, mert én pl. 23/L vagyok, de a 30asok tetszenek, s azt már el sem tudom képzelni, hogy nálam fiatalabb legyen a pasi. :) De van sok ismerősöm, akinek a férje/barátja 1-2 évvel fiatalabb, szóval van mindenféle. :) Nekem nem jönne be a dolog, de ha te így vagy boldog, akkor ne add fel soha!!! :)
5/8 Rendesfiú/19 válasza:
Akkor az is ciki ha a fiú 3 évvel idősebb:D
7/8 MolotovPunk válasza:
Jó dolog az,nincs benne semmi rossz.
8/8 anonim válasza:
Lemaradtál pár TV sorozatról amit ő meg látott, te meg néztél olyat amit ő már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!