Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora korkülönbség nem ciki?
Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok / leszek nemsoká és akkor mondjuk mi számít elfogadhatónak?2009. ápr. 6. 18:52
1/10 anonim válasza:
szerintem 18-30 között teljesen elfogadható, de lehetnek kivételek
2/10 anonim válasza:
Szerintem úgy 30 a max. ..de nem a kor a lényeg, hanem a SZERETET
3/10 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy hány éves a két fél.Amúgy konkrétabban írd le légyszíves.Felfele vagy lefele?Fiú vagy lány az illető?
4/10 anonim válasza:
Szerintem kb 25 a tűrhető, de ha szerelmes vagyok nem érdekel az ilyen apróság!
5/10 anonim válasza:
Köztünk a barátommal 5év van:)Én 18 vagyok,Ő 23.
Nem csak a korkülönbség a fontos,hanem,hogy ki mennyire érett egy kapcsolatra- Veled,és ezt csak te tudod eldönteni.
/amugy ma volt egy kérdés,hogy kinél hány év korkülönbség van,ott is voltak nagy korülönbsége és kicsik is mind a nő és mind a férfi javára:) szoval ne a korral foglalkozz:)/
7/10 anonim válasza:
hát ez egyénfüggő. azt tartasz cikinek amit te akarsz. pl ha neked ciki 20 éves létedre h összegyere egy 35 évessel akkor az a te véleményed. de vkinek meg lehet pont egy 35 éves kell..
8/10 anonim válasza:
Mekkora korkülönbség nem ciki? Amekkorát nem szégyelsz. Nekem volt már 3-4 évvel fiatalabb barátnőm (ez az átlagos), de volt már 8 évvel idősebb is.
9/10 anonim válasza:
Ha fiú vagy 20 évesen én azt mondanám 17-25 között válassz. Ha lány vagy akkor inkább idősebbeket, akár 30 évesig is. De ez csak az én véleményem. Azért nem lennék együtt fiatalabb srácokkal, mert szerintem még éretlenek, legalább is az én környezetemben.
10/10 anonim válasza:
az a jó kor többet hódíthatsz, sztem 15-35ig olyan mind1, nem a kor számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!