Korkülönbség! Belemenjek egy kapcsolatba vagy sem, nem ciki?
valamiért én nem tudnék megbízni benne,meg az alacsonyabb pasikban sem :D
de ha kételyeid vannak, az már most rossz:D
Szerintem 20 on túl nem gáz a 3 év.
Az én párom 21 éves de érett és komoly a gondolkodása...
Talán működni fog:) annyira azért nem "kicsi"
Nekem is volt 3 évvel fiatalabb párom, szerettük egymást, de mialatt én már közös jövőt terveztem, ő még jópár évig hallani se akart se házasságról, se gyerekről. Nem maga a korkülönbség a baj, hanem az, hogy egy ilyen fiatal srác nem fog távlatokban gondolkozni, csak a jelent akarja majd megélni, neked ez pedig egy idő múlva kevés lesz. Soha többet nem szeretnék fiatalabb társat.
26 N
:) Az én párom 34 éves, és még néha mindig gyerek :D
Szerintem is próbáld meg vele, azért látszik egy pasin, hogy komolyan gondolja-e a kapcsolatot, vagy még élni szeretne.
pár évig el lehet vele szórakozni, bár gondolom még nincs olyan sok tapasztalata az ágyban sem...
persze, jó együtt lenni, de ha igazán komoly kapcsolatot szeretnél, akkor érettebb, idősebb sráccal kezdj.
"ilyen fiatal srác nem fog távlatokban gondolkozni"
De fog. aki komoly, érett az fog távlatokban gondolkodni. Az én párom 18 évesen döntötte el, hogy velem akarja leélni az életét...és még 4 év után is ehhez tartja magát. Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!