Szerintem így igen.
De ezt nektek kell érezni.
2011. szept. 18. 20:03
fordított helyzetben még azt mondanám, oké, de nehezen tudom elképzelni, hogy ennyivel fiatalabb fiúval legyen miről beszélgetnem :D
2011. szept. 18. 20:04
Ki szerint? Ha nektek minden oké, akkor..? Fordítva nem lenne sok, szerintem meg így sem, kivéve ha gyereket akarsz mostanában.
2011. szept. 18. 20:06
Hát, az biztos, hogy nem kevés :)
Az ilyen esetek azért nem szerencsések, mert Te ha még nem szültél, akkor hamarosan itt az ideje, és 20-21 évesen még az ember nem igazán érik meg apának.
Amúgy meg nem baj, ha szeretitek egymást, akkor mi baj lenne?
2011. szept. 18. 20:06
5/14 A kérdező kommentje:
2-3 napja beszélgetünk már,elég sokat,mindenféléről és többnek gondolnám pár évvel mint amennyi,na meg persze én sem nézek ki 28-nak,meg nem is érzem magam ennyinek. :)
6/14 anonim válasza:
Én 28F, 19L -ról tudok, ott jó volt a visszony 2 kisgyerkőc is született :-).
De a 28Nő és 19Fiú (szándékosan nem férfi) az lehet necesebb. Unokatesóim akik Nők, szokták mondani, hogy a pasik 25 éves koráig csak gyerekek...
Ha komolyan gondolja 19 évesen akkor hajrá, de ha csak teszi magát akkor ne.
Nem az a lényeg mennyi idős, hanem, hogy neked való-e?!
2011. szept. 18. 20:08
7/14 A kérdező kommentje:
Babát még nem tervezek amúgy.
Volt már 25 éves barátom,na de 19 :S
Nem tudom,hogy bele menjek-e a dologba :(((
8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,segítettetek...
Ha nagyon bejöttök egy másnak nyugodtan, ha 1 évig tart, volt egy jó évetek.Ha nem, akkor meg felesleges a kérdés, mert nem számít.
2011. szept. 18. 20:49
Elég nagy a különbség, főleg ha hozzászámítjuk, hogy a fiúk 2 évvel később érnek, mint a lányok. Hosszabb távra ne tervezz. Ha most jó, később sajnos, nem biztos, hogy így marad. Mert te, korodnál fogva nemsokára gyermeket szeretnél, ő meg még lehet, fiatal lesz apának. Marha nagy szerelem kell ehhez. Ha csak etye-petyézni akarsz, v. akartok, oké, de egy életre választani... meggondolandó.
2011. szept. 18. 21:01
Kapcsolódó kérdések: