Barátnőm 16 éves, a párja 22-23. Szerintem ez ennyi idősen elég sok, bár a lány nem az a mai átlagos plázaqrva, hanem okos, rendes, nem a legszebb lány, de nem is bányarém. Szerintetek?
Én nem csípem a korkülönbségeket, de ha választható akkor inkább idősebb legyek, mint fiatalabb. Már csak az egom miatt is. Valahogy nem tudnám lenyelni 22 éves fejjel azt, hogy a barátnőm idősebb nálam 6-7 évvel és ő már leszálló ágban van én viszont még egyáltalán nem. Igen, önző dolog, de ez van.
Szóval mindig a fiatalabb szíve joga szerintem eldönteni, hogy akar -e valamit a másiktól avagy sem. Viszont ilyen fiatalon még ugyan nincs semmi probléma, mert messze van még az önállóságtól.
2011. aug. 30. 11:53
3/19 anonim válasza:
16 éves lányhoz egy 22-23 éves fiú szerintem túl idős. Ha egy 18-21 éves lányról és egy 24-28 éves fiúról lenne szó, az már nem sok. De ilyen idősen még sok. Mondjuk a lánytól is függ. Az én húgom most 16 éves, teljesen olyan érett, mint egy 16 éves, se érettebb, se éretlenebb. Abszolút nem illene hozzá egy 22 éves fiú. Azok már mást akarnak. Nem csak a szexre gondolok.
2011. aug. 30. 11:57
4/19 anonim válasza:
De igen. Egy 22 éves férfi akár önálló is lehet saját lakással, munkahellyel. Egy 16 éves lány meg még az iskolapadban ül.
2011. aug. 30. 12:00
5/19 anonim válasza:
De.
2011. aug. 30. 12:01
6/19 anonim válasza:
Köztem és a párom között 6 év és 10 hónap van. Szerintem nagyon jó ez a korkülönbség. Nálunk is úgy van, hogy én- a lány- vagyok fiatalabb. 21 voltam, mikor megismertem őt, de szerintem ha 16 éves koromban futottunk volna össze, max egy futó pillantást vetett volna rám. Akkor még kis csitrinek tartott volna.
Egyébként meg egy 22-23 éves fiú lassan már a végleges párját szeretné megtalálni, egy 16 éves lány meg még javában próbálgatni szeretne, meg még kiélni magát, esze ágában sincs még megállapodni.
2011. aug. 30. 12:03
7/19 anonim válasza:
szerintem nem sok. a férjem és köztem is 6év korkülönbség van
2011. aug. 30. 12:06
8/19 anonim válasza:
szerintem sok.
2011. aug. 30. 12:13
9/19 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen tipusu lanyrol van szo, tehat lehet igenyesebb, de szerenyebb is, itt a belso erzelmekrol van szo, 5-6 ev korkulonbseg elfogadhato!
2011. aug. 30. 12:18
10/19 anonim válasza:
Nem keresi még a végleges párját a 22-23 éves fiúm, eszébe sem jut, csak szórakzni akar. A nagy korkülönbség most lehet zavaró ilyen fiatalon, de majd 50-60-70 évesen jön ki igazán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!