Szerintetek ez a korkülönbség nem sok?
Szerintem egyáltalán nem sok, én ismerőseim közül máris tudok ilyen felállásokat írni és ezek még többek.
18-36 (most lett baba)
17-25
17-37
18-29
és mindenhol a lány a fiatalabb.
Nem sok! Nekem 24 évesen volt 16 éves barátnőm, és imádtam. bő 1 évig együtt voltunk, bár felőlem akárhány év lehetett volna.
26/F
Vannak olyan lányok akik az idősebb fiúkra buknak! Ez normális szerintem :)
A fiú is biztosan azért figyelt fel rá mert ahogy írtad okos és rendes lány. Nem a kor számít, hanem hogy ki mennyire illik egymáshoz
Szerintem nem sok. Sok mindentől függ a kapcsolat működőképessége. Egy próbát megér. Még ha nem is tartana évekig, tapasztalatszerzésként jó lesz.
Köztem és a párom közt is 7 év van, mégis több, 3 éve minden gond nélkül működik a kapcsolatunk(15 évesen jöttem vele össze). Mondjuk ezt nem biztatásnak írom, csak közlöm, hogy van ilyen korkülönbséggel működőképes kapcsolat.
Valójában a személyiségtől függ, sok-e. Átlagos esetben felnőtt korban ez szerintem inkább ideális korkülönbség lenne. De Minél fiatalabb a pár, annál jobban kijön a korkülönbség, de mondom, ez van átlagos esetben.
Ám, ha érett gondolkodású lányról van szó, akkor ez nem tűnik soknak.
Szerintem az áll legközelebb az igazsághoz, aki azt írta, hogy egy 16 éves lány még iskolás. S lehet, hogy a fiú meg már félig férfi. De nem tudom.
Egyszóval szerintem ez személyiség függő.
Szerintem ez teljesen elfogadható korkülönbség.Ha ők jól érzik magukat együtt,szeretik egymást,közös az érdeklődési körük,stb,akkor egyáltalán nem sok.
OFF: ki látott ma már olyan 22-23 éves fiút,akire azt lehet mondani,hogy FÉRFI??? nekem egy ilyen ismerősöm sincs.(persze lehetnek kivételek,de a többség még nagyon is 'gyerekes').Ha pedig tanul,abszolút nem illik rá a felnőtt férfi kifejezés,csak szét kell nézni az egyetemisták között.
(Köztem és a párom között 12 év korkülönbség van,még sincs semmi problémánk,lassan 4 éve leszünk együtt)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!