Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a korkülönbség...

Szerintetek ez a korkülönbség nem sok?

Figyelt kérdés
Barátnőm 16 éves, a párja 22-23. Szerintem ez ennyi idősen elég sok, bár a lány nem az a mai átlagos plázaqrva, hanem okos, rendes, nem a legszebb lány, de nem is bányarém. Szerintetek?
2011. aug. 30. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem egyáltalán nem sok, én ismerőseim közül máris tudok ilyen felállásokat írni és ezek még többek.

18-36 (most lett baba)

17-25

17-37

18-29

és mindenhol a lány a fiatalabb.

2011. aug. 31. 11:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok! Nekem 24 évesen volt 16 éves barátnőm, és imádtam. bő 1 évig együtt voltunk, bár felőlem akárhány év lehetett volna.

26/F

2011. aug. 31. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy sok! Koztem es a ferjem kozott 13 ev van. o 32, en 19. Tokeletes kapcsolat, eppen varjuk a picibabankat.
2011. szept. 4. 09:34
 14/19 anonim válasza:
94%

Vannak olyan lányok akik az idősebb fiúkra buknak! Ez normális szerintem :)

A fiú is biztosan azért figyelt fel rá mert ahogy írtad okos és rendes lány. Nem a kor számít, hanem hogy ki mennyire illik egymáshoz

2011. szept. 4. 09:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sok. Sok mindentől függ a kapcsolat működőképessége. Egy próbát megér. Még ha nem is tartana évekig, tapasztalatszerzésként jó lesz.

Köztem és a párom közt is 7 év van, mégis több, 3 éve minden gond nélkül működik a kapcsolatunk(15 évesen jöttem vele össze). Mondjuk ezt nem biztatásnak írom, csak közlöm, hogy van ilyen korkülönbséggel működőképes kapcsolat.

2011. szept. 4. 09:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Valójában a személyiségtől függ, sok-e. Átlagos esetben felnőtt korban ez szerintem inkább ideális korkülönbség lenne. De Minél fiatalabb a pár, annál jobban kijön a korkülönbség, de mondom, ez van átlagos esetben.

Ám, ha érett gondolkodású lányról van szó, akkor ez nem tűnik soknak.

Szerintem az áll legközelebb az igazsághoz, aki azt írta, hogy egy 16 éves lány még iskolás. S lehet, hogy a fiú meg már félig férfi. De nem tudom.

Egyszóval szerintem ez személyiség függő.

2011. szept. 4. 11:31
 17/19 anonim ***** válasza:
18%
A pasival valószínűleg komoly gondok lehetnek, hogy nem talál a korosztályában barátnőt, hanem a 16 évesekre csap le, az nyilván mindig bejön. Kb. minden második pár ilyen manapság. A barátnődet megértem, a 16 éves fiúk nem túl érettek, nincs is ezzel semmi probléma. De amit fentebb írtam, az gáz. Nem kicsit.
2011. szept. 4. 11:55
 18/19 anonim ***** válasza:
31%
Engem zavarna,ha 6-7 évvel idősebb palim lenne,pedig én már felnőtt vagyok.Ha választani kéne,inkább legyen fiatalabb.Egy 16 éves lányhoz max.19 éves fiú illik,elég gáz,hogy egy 22-23 éves férfi leáll egy 16 éves gyerekkel.
2011. szept. 4. 12:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen elfogadható korkülönbség.Ha ők jól érzik magukat együtt,szeretik egymást,közös az érdeklődési körük,stb,akkor egyáltalán nem sok.

OFF: ki látott ma már olyan 22-23 éves fiút,akire azt lehet mondani,hogy FÉRFI??? nekem egy ilyen ismerősöm sincs.(persze lehetnek kivételek,de a többség még nagyon is 'gyerekes').Ha pedig tanul,abszolút nem illik rá a felnőtt férfi kifejezés,csak szét kell nézni az egyetemisták között.

(Köztem és a párom között 12 év korkülönbség van,még sincs semmi problémánk,lassan 4 éve leszünk együtt)

21/L

2011. szept. 5. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!