Sok a 9 év korkülönbség?
Szerintem ez már kicsit sok. Én 19 éves koromban se udvaroltam 28 éves lánynak, és most 29 évesen is azt mondom, h ha idősebb tőlem a nő, max 2-3 év ami még belefér nekem.
29/F
szerintem is sok, ha kicsivel idősebb lenne talán jobb lenne, vagy a fordított eset, de szerintem így sok.Bár ti érzitek..
Mi is 9 év különbséggel vagyunk 24L-33F
én nem értem, miért mondja mindenki, hogy fordítva jobb lenne... hogy lehet az egyik kilenc év több, mint a másik kilenc év? amennyire látom, a 28 év körüliek se nagyon akarnak még gyereket, akkor meg mindegy. ez a "fiúk két évvel később érnek" meg 11-13 éves korban igaz és akkor is csak fizikai értelemben, később kiegyenlítődik...
nekem mondjuk nem kéne 9 évvel fiatalabb pasi, de 9 évvel idősebb se, max 4 év korkülönbséget tudok elképzelni, de ez csak rám vonatkozik, attól még mások élhetnek máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!