Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintekte ciki ha a lány idősem mint a fiú 1 évvel? 14/L
nekem 15éves a barátom, 16éves vagyok, és imádom:))
1 hétig néztek ránk furcsán a suliban, csak az újdonság varázsa miatt, de utána már tök természetes volt hogy együttvagyunk:)
jaj, és ne hallgass mások véleményére a szerelemben.
a legjobb barátnőm 1 éve szakított az 1évvel fiatalabb barátjával, amiatt, nehogy furcsán nézzenek rá az emberek.. és még most is bánja:((
szurkolok:)
Egyaltalan nem ciki. A mostani parom majd 1 evvel fiatabb nalam es mi sose ereztuk cikinek. En meg buszke is vagyok ra,h fiatalabb :)
Ja es nekem volt egy 6 evvel fiatalabb fium jo par evvel ezelott. Mirank sose neztek furan, mert a srac idosebbnek nezett ki a koranal, en meg fiatalabbnak a koromnal, szoval senkise vette eszre a korkulombseget. :)
A legtöbb 14 éves tudja, hogy lesz a kisbaba, és hát ez a folyamat is része a jól működő párkapcsolatoknak. A korkülömbség nem ciki, mondjuk az a korosztály még nem olyan toleráns. De ha nem történik semmi "olyasmi", és ha meg tudod különböztetni a közeli barátságot a szerelemtől, akkor csak rajta! De remélem lesz annyi eszetek, hogy vártok nagyjából 17 éves korotokig. Mert balesetek mindig történhetnek
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!