Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy párkapcsolatban a lány pénzeli a fiút?
Volt amikor én is jobban álltam, mint a barátom és adtam neki, persze azóta ő is összeszedte magát így gyakorlatilag "visszakaptam". Sosem bántam meg, hogy adtam neki, ha szakítanánk, akkor sem gondolnám másképp.
Úgy gondolom, hogy ez nem ciki. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de mi azért is csináltuk így, mert próbáltunk "saját kasszán" élni, a családtól függetlenül.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:44
Akkor te csak a pénzemért lennél velem nem?
Attól függ hogy mire kell neki. Például ha dohányzik az biztos hogy nem adnék neki cigire pénzt vagy bármi olyanra ami nélkül meg tud élni. De ha mondjuk kell neki bérletre, benzinre vagy van valami számlaelmaradása akkor az szerintem természetes hogy segítesz főleg ha neki nehezen megy.
Ezen felül ha valami ajándékról van szó vagy mondjuk beültök valahova enni vagy inni az is természetes.
De hozzá teszem hogy én férfi vagyok és sose tudnám elviselni ha folyton rá lennék szorulva heti szinten. Ez afféle férfiúi hiúság tudom de ez már így maradt bennem. Volt hogy azért nem jöttem össze nővel mert tudtam hogy anyagilag még egy kávéra is nehezen tudom meghívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!