Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves lány vagyok, és az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok, és az idősebb,30 körüli férfiak hoznak lázba, akik férfiasak, komolyak és tudják mi kell a nőnek. Mennyi az esélyem, hogy találok ilyet?

Figyelt kérdés
És hol tudnék ismerkedni velük?
2011. jan. 17. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
nem lesz bunyó xD inkább megyek tanulni, végülis mégcsak 18 éves gimnazista vagyok...
2011. jan. 17. 15:42
 52/65 anonim ***** válasza:
32%

Nekem te ne magyarázz, úgy elbeszélgetnék az ilyenekkel személyesen, akkor nem beszélnél így, ilyen nagyképűen.Kinek hiszed te magad?!

Királykisasszony.Őfelségének 30 éves házzal meg kocsival rendelkező férfi kell, de nem tud mást felmutatni érte mint a testét.

2011. jan. 17. 15:43
 53/65 anonim ***** válasza:
adjad nekii :D csapassad :D
2011. jan. 17. 15:45
 54/65 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj.

Nem olvastam végig az összes kommentet, csak egy párat, de eldurrant az agyam. 23 éves vagyok, nem szűz, éppen túl egy komoly, élettársi kapcsolaton.

És én is idősebb pasit szeretnék, de nem pénz miatt (az van nekem is, köszi), és nem is a lakás miatt (azt majd megoldom én, ne függjek senkitől), a kocsi meg pláne nem számít (be nem szállnék!). Viszont: tele van a hócipellőm a huszonéves kis fityf*szokkal, akiknek más nem számít, csak a "buli, meg a pia meg haverok", fogalmuk sincs arról, hogy főzni, mosni, takarítani idő- és energiaigényes dolog, ja és a hűtőben nem terem az étel. Azért akarok 30-as pasit, mert az már látott vmit az életben, tisztában van a dolgok menetével, a fentebb említettekkel. Jobb esetben élt már egyedül, vagy volt katona, és pontosan jól tudja, hogyan működik az ÉLET.

Bocsánat, én is általánosítok, és nem mondom, hogy a kérdező nem a pénzre megy, csak zavar ez a hozzáállás.

Nem minden nő pénzéhes k*rva.

2011. jan. 17. 15:51
 55/65 anonim ***** válasza:
100%

atyaég! neked meg mi bajod?! 20 éves vagy,férfinak hiszed magad,de ahogy beszélsz(írsz),az nem az érett gondolkodásodra utal-bocs,nem ismerlek,de nem értem,miért kell ennyire támadnod a kérdezőt!

20/L :)

2011. jan. 17. 15:53
 56/65 anonim ***** válasza:

És nem minden 20 éves csávó buli, pia, haverok mániás. ;)

Szeretek főzni mosogatni, rendet tartok és oda figyelek a másik igényeire. (akármi is legyen az)(figyelmes vagyok) :D

Nah akkor most én is várjak 30 éves koromig?:DXD

2011. jan. 17. 15:54
 57/65 anonim ***** válasza:

15.54-es szerintem ha ilyen vagy,akkor nem kell várnod,de gondolom nem kezdenél egy 13 évessel,mert ő nem a te szinteden van,ugyanez a "kifogása" a kérdezőnek is szerintem,és nem a pasi pénzére tart igényt,hanem a jó tulajdonságaira

Egyébként meg a lányok korábban érnek,így öregek is hamarabb lesznek,de egy 30 éves pasi azért még igen fiatal szerintem,az már meglepőbb,h egy 30 éves nő hogy köt ki egy 20 éves fiú mellett...

2011. jan. 17. 16:00
 58/65 anonim ***** válasza:

15:54 es vagyok. (nem kellett várnom)

És a koros dologra meg csak annyit hogy a csajok akkor végül is mit "árulnak"?:S a testüket? mert az idő csak arra kifogás. (persze az őszülő pasik igen jól néznek ki és stb...)

(nem vitatkozni szeretnék, de mind a két oldalnak meg van a maga indoka. személyes tapasztalatok azok, amik befolyásolják a két oldalt. Vitának nincs helye^^. Tapasztalja meg mindenki magának :D és tanuljon a hibáiból)

2011. jan. 17. 16:03
 59/65 anonim ***** válasza:

"a csajok akkor végül is mit "árulnak"?:S a testüket? mert az idő csak arra kifogás"

ezt nem értem...egy fiatal nőnek/lánynak csak a teste értékes??? vagy hogy gondolod?

(nem vitatkozni akarok,egyszerűen nem értem a kérdésed)

2011. jan. 17. 16:08
 60/65 anonim ***** válasza:
"Egyébként meg a lányok korábban érnek,így öregek is hamarabb lesznek,de egy 30 éves pasi azért még igen fiatal szerintem,az már meglepőbb,h egy 30 éves nő hogy köt ki egy 20 éves fiú mellett..." erre akartam válaszolni azzal a sorommal :)
2011. jan. 17. 16:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!