Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves lány vagyok, és az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok, és az idősebb,30 körüli férfiak hoznak lázba, akik férfiasak, komolyak és tudják mi kell a nőnek. Mennyi az esélyem, hogy találok ilyet?

Figyelt kérdés
És hol tudnék ismerkedni velük?
2011. jan. 17. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
15%
naic vagy, mert azt hiszed, hogy egy 30 éves pasi bármi értéket találhat rajtad a testeden kívül. az agynak van egy fejlődési íve, ezért nem haverkodik az ember 18 évesen 14 évesekkel, vagy 25 évesekkel. egy szinten vannak. áááááááá annyira idegesít szinte látlak magam előtt ahogy ülsz az osztályban, mindenki jól érzi magát, te pedig úgy gondolod túl komoly vagy ehhez és ülsz mint egy szardarab. mindenki gyerekes körülötted csak te vagy qrva jó. ááááá
2011. jan. 17. 14:47
 32/65 anonim ***** válasza:
14:42, nem a hableányom és nagyon jól tudom kiben bizhatok meg és kiben nem, attól hogy én is komoly kapcsolatot keresek nem jelenti azt hogy ne ismerkedjek, vagy tévedek? De ha te tudod mit is jelent a naív szó légyszi ismertesd! Szerintem nem tudod a szó fogalmát vagy kevered:S Te sokkal naívabb ahogy elnézem, sokszor csalódhatál ha ennyire nem bizol:)
2011. jan. 17. 14:47
 33/65 anonim ***** válasza:

A naivitással támadó srác vagyok. Ez az utcsó kommentem.

A valószínűség számítás azt mutatja hogy be fogod szopni a naaagy kemény f@szt. :D De lehet jól sül el a dolog. Ritkán, de kijöhet valami jó is ebből. Adok neked 0.000001% ot. ;) kompromisszumnak megfelel?:D Sok sikert. ;):D (én tényleg örülök a hozzád hasonlóknak :D)

2011. jan. 17. 14:48
 34/65 A kérdező kommentje:
kisback, örülök, hogy ilyen élénk a fantáziád :)
 35/65 anonim ***** válasza:
Vagy nem akarnak majd komoly kapcsolatot, vagy akarnak, de nem egy gimnazistával.
 36/65 anonim ***** válasza:
79%

uhh te jó ég!:O- ez volt a válaszokra az első reakcióm

miért gondoljátok,h a pénze miatt vonzó egy idősebb pasi?!

én 18 évesen (szüzen) jöttem össze a párommal,aki akkor volt 31...igaz saját autója volt már akkor is,de nem volt saját lakása,mert épp néhány hónappal korábban lett vége egy hosszú kapcsolatának,és a szüleihez költözött vissza-egyáltalán nem a pénze fogott meg!!!

Lehet,h hülyén hangzik,de előtte nem volt "komoly" kapcsolatom,mert a korombeli fiúk "nem jöttek be",elég válogatós voltam,és nem adtam könnyen magam,de ezt ma már egyáltalán nem bánom!Nem idősebb pasit kerestem,csak normálisat,és a sors összehozott a kedvesemmel :)

és nem csak arra kellettem neki,ezt hamar bebizonyította...igenis vannak rendes pasik,akik komoly kapcsolatot keresnek,és nem csak kihasználni akarják a nőket...akik férfiasak,komolyak és tudják mi kell a nőnek;)(nem a PÉNZ!)

Kérdező!Azért vigyázz a pasikkal,kortól függetlenül kihasználhatnak,de sok sikert a párkereséshez,és hidd el,h megtalálod a hozzád leginkább illő pasit! (aki lehet,h egy szexi 30as lesz,de lehet,h egy 20 éves,a koránál érettebb helyes srác) :)

2011. jan. 17. 14:49
 37/65 A kérdező kommentje:

ma 14:49: köszönöm, végre valaki felfogta a szitut :)

az előző, aki pártfogásába vett, neki is köszönöm, örülök, hogy vannak ilyenek, de neten semmi kedvem ismerkedni, ne haragudj. nem bízom az inernetben :(

2011. jan. 17. 14:51
 38/65 anonim ***** válasza:
hopp ^^ xd :D most ugrott a nyuszi a vulkánba :D
2011. jan. 17. 14:52
 39/65 anonim ***** válasza:
26%
szóval apudák már majdnem 60 éves. ha fiatok lenne esetleg, így az apa-fiú kiruccanások kb kilőve. hetente járok apámmal edzeni meg focizni, meg minden évben bátyámmal meg vele családi kupát szervezünk. valszeg 60 évesen erre nem nagyon lenne képes. ilyesmikre is gondolj ha majd odakerült. na léptem bye
2011. jan. 17. 14:54
 40/65 A kérdező kommentje:
apukám most lesz 50 éves. anyu 40.
2011. jan. 17. 14:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!