Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok, és az idősebb,30 körüli férfiak hoznak lázba, akik férfiasak, komolyak és tudják mi kell a nőnek. Mennyi az esélyem, hogy találok ilyet?
A naivitással támadó srác vagyok. Ez az utcsó kommentem.
A valószínűség számítás azt mutatja hogy be fogod szopni a naaagy kemény f@szt. :D De lehet jól sül el a dolog. Ritkán, de kijöhet valami jó is ebből. Adok neked 0.000001% ot. ;) kompromisszumnak megfelel?:D Sok sikert. ;):D (én tényleg örülök a hozzád hasonlóknak :D)
uhh te jó ég!:O- ez volt a válaszokra az első reakcióm
miért gondoljátok,h a pénze miatt vonzó egy idősebb pasi?!
én 18 évesen (szüzen) jöttem össze a párommal,aki akkor volt 31...igaz saját autója volt már akkor is,de nem volt saját lakása,mert épp néhány hónappal korábban lett vége egy hosszú kapcsolatának,és a szüleihez költözött vissza-egyáltalán nem a pénze fogott meg!!!
Lehet,h hülyén hangzik,de előtte nem volt "komoly" kapcsolatom,mert a korombeli fiúk "nem jöttek be",elég válogatós voltam,és nem adtam könnyen magam,de ezt ma már egyáltalán nem bánom!Nem idősebb pasit kerestem,csak normálisat,és a sors összehozott a kedvesemmel :)
és nem csak arra kellettem neki,ezt hamar bebizonyította...igenis vannak rendes pasik,akik komoly kapcsolatot keresnek,és nem csak kihasználni akarják a nőket...akik férfiasak,komolyak és tudják mi kell a nőnek;)(nem a PÉNZ!)
Kérdező!Azért vigyázz a pasikkal,kortól függetlenül kihasználhatnak,de sok sikert a párkereséshez,és hidd el,h megtalálod a hozzád leginkább illő pasit! (aki lehet,h egy szexi 30as lesz,de lehet,h egy 20 éves,a koránál érettebb helyes srác) :)
ma 14:49: köszönöm, végre valaki felfogta a szitut :)
az előző, aki pártfogásába vett, neki is köszönöm, örülök, hogy vannak ilyenek, de neten semmi kedvem ismerkedni, ne haragudj. nem bízom az inernetben :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!