Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok, és az idősebb,30 körüli férfiak hoznak lázba, akik férfiasak, komolyak és tudják mi kell a nőnek. Mennyi az esélyem, hogy találok ilyet?
Figyelt kérdés
És hol tudnék ismerkedni velük?2011. jan. 17. 14:12
21/65 anonim válasza:
pontosan :D te nem a JÓ példa leszel a srácok előtt, hanem az ELRETTENTŐ. ;):D én örülök neked is :D (még ha sokat csalódtam is a hozzád hasonló lányokban. ;))
22/65 anonim válasza:
Na de azért 18évesen szűz, ebből is látszik hogy nem értelmetlen kapcsolatokat keres!
23/65 anonim válasza:
18 évesen szűz és 30 as pasival akar?:D ez nem érett hanem naiv :D barátom :D
24/65 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Értelek, hát írj priviben ha megismernél. Azt meg, hogy valaki azt írja naív vagy, az nem ismeri a szó jelentését:)
25/65 anonim válasza:
Don huán!!! :D mentsd meg a hableányod :D ^^:D és ha majd csődöt mondasz, jusson eszedbe a naiv szó. ;):DXD
27/65 A kérdező kommentje:
naiv vagyok? csak mert idősebb pasik mozgatják meg a fantáziámat? akkor bocsássatok meg, én nem értem a szó jelentését.
2011. jan. 17. 14:43
28/65 anonim válasza:
20 éves fiú vagyok a bnőm 21 éves és egyáltalán nem értelmetlen a kapcsolatunk, idén leszünk négy évesek. és a baráti körömben nem egy ilyen van. attól mert a veled egy idősek társaságát keresed, nem muszáj minden második héten szakítani meg össze vissza kefélni mindenkivel. a szüleim gimiben osztálytársak voltak, és teljesen normálisan élték le együtt az életüket. nem is értem mi lehet jó kitartottnak lenni. volt osztálytársam is 16 évesen jött össze egy !!!40!!! fölötti csávóval, aki az anyjával egyidős. hát valami undorító dolog szerintem
29/65 A kérdező kommentje:
anyumék közt 10 év van, és anyu is 18 volt, mikor megismerkedett apuval, aki mellesleg az első volt neki. azóta boldogok, nagyon jó a házasságuk. bocs, hogy én is a szüleimmel példázok, de ha már te is...
2011. jan. 17. 14:45
30/65 anonim válasza:
bocsi de kedves kommentelők szerintem egy 30 év körüli pasival simán lehet sokkal jobb kapcsolata egy 18 éves lánynak,mint egy vele egykorú,vagy 25 év körülivel mert én még egy normális pasit sem láttam ebben a korosztályban.mindnek csak a szex meg a party jár az eszében máramennyit még nem ivott meg nem drogozott szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!