Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves lány vagyok, és az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok, és az idősebb,30 körüli férfiak hoznak lázba, akik férfiasak, komolyak és tudják mi kell a nőnek. Mennyi az esélyem, hogy találok ilyet?

Figyelt kérdés
És hol tudnék ismerkedni velük?
2011. jan. 17. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
56%
Semmi baj:) nem rohantam a falnak. De ami igaz az igaz, a naív szó jelentését nem ismerik:) ők azt hiszik, hogy minden szűz naív és csak szexelni akarnak. Azért csalódták már sokat, mert ilyen gondolkodásuk van. Vannak rendesek is és vannak nem, de ezt nem így kell eldönteni ahogy ők:)
2011. jan. 17. 14:56
 42/65 anonim ***** válasza:
haha ez igazi epic fail:D:D bocsi, egy kicsit elszámoltam. kicsit már túlokoskodtam magam:P de belátom ha tévedek. de ettől függetlenül szerintem nem jó ötlet. ha úgy alakul, hogy 30 éves lesz, akibe beleszert, uccu neki, de kifejezetten ilyet keresni butaság. de msot már tényleg megyek csak még kivi voltam a válaszodra
2011. jan. 17. 15:02
 43/65 A kérdező kommentje:

tetszett nekem már 20 éves is, úgyhogy nemcsak az számít. viszont az idősebbek vhogy jobban megmozgatják a fantáziám, ez a nagy gond :S

Most lehet, hogy lehurroktok a példáért, de nekem pl. Vastag Csaba nagyon bejön, aki nem mellesleg mindjárt 29 éves. minden megvan benne, amiben egy férfinak meg kell lenni: kedvesség, kisugárzás, határozottság. ellenben ott a tesója, 20 éves lesz, és hiába kedves meg szimpatikus ő is, valahogy mégis még gyereknek tartom.

2011. jan. 17. 15:05
 44/65 anonim ***** válasza:
44%

Lassan már ott tartok, hogy nem is csajozok mert úgy is minden nő ezt mondja, nem fogok 10 évet várni, hogy kinyaljam az akkor majd 18 éves kis hülye csajok seggét!

20f

2011. jan. 17. 15:10
 45/65 A kérdező kommentje:
nem kell aggódnod, kedves 20 éves fiú, mostanában az ismeretségi körömben egyre több az olyan lány, akinek 2 vagy 3 évvel fiatalabb a pasija
2011. jan. 17. 15:14
 46/65 anonim ***** válasza:
30%

Nem vagyok fiú.

Férfi vagyok, nem tudom te kinek képzeled magad, tájékoztatlak, hogy te senkinél sem vagy különb hiába hiszed azt, ugyan olyan ember vagy te is mint én, semmivel nem vagy értékesebb!

2011. jan. 17. 15:27
 47/65 anonim ***** válasza:
Kibujt a szög a zsákból :D
2011. jan. 17. 15:31
 48/65 A kérdező kommentje:
nem vagy fiú :) hehe, ez most olyan volt, mikor a 12 éves lány menstruálni kezd, és kijelenti, hogy nagylány lett :)
2011. jan. 17. 15:32
 49/65 anonim ***** válasza:
100%
Bunyóót :D végre 1 kis izgalom :D adjad nekiii :D
2011. jan. 17. 15:33
 50/65 anonim ***** válasza:
Én 17 voltam amikor összejöttem az akkor 29 éves párommal. Két évig együtt voltunk, és nem a korkülönbség miatt lett vége.
2011. jan. 17. 15:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!