Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok, és az idősebb,30 körüli férfiak hoznak lázba, akik férfiasak, komolyak és tudják mi kell a nőnek. Mennyi az esélyem, hogy találok ilyet?
tetszett nekem már 20 éves is, úgyhogy nemcsak az számít. viszont az idősebbek vhogy jobban megmozgatják a fantáziám, ez a nagy gond :S
Most lehet, hogy lehurroktok a példáért, de nekem pl. Vastag Csaba nagyon bejön, aki nem mellesleg mindjárt 29 éves. minden megvan benne, amiben egy férfinak meg kell lenni: kedvesség, kisugárzás, határozottság. ellenben ott a tesója, 20 éves lesz, és hiába kedves meg szimpatikus ő is, valahogy mégis még gyereknek tartom.
Lassan már ott tartok, hogy nem is csajozok mert úgy is minden nő ezt mondja, nem fogok 10 évet várni, hogy kinyaljam az akkor majd 18 éves kis hülye csajok seggét!
20f
Nem vagyok fiú.
Férfi vagyok, nem tudom te kinek képzeled magad, tájékoztatlak, hogy te senkinél sem vagy különb hiába hiszed azt, ugyan olyan ember vagy te is mint én, semmivel nem vagy értékesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!