Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok, és az idősebb,30 körüli férfiak hoznak lázba, akik férfiasak, komolyak és tudják mi kell a nőnek. Mennyi az esélyem, hogy találok ilyet?
én teljesen véletlenül a villamosmegállóban találkoztam a párommal.már majdnem 11 hónapja vagyunk együtt.én márciusban leszek 18,ő a hónap végén 33.
nagyon szeretjük egymást és boldogok vagyunk együtt akárki akármit mond a korkülönbség nálunk soha nem volt és nem is lesz akadály.
és én is szűz voltam amikor megismerkedtünk és türelmesen megvárt.
A legtöbb 30 körüli normális pasi a lehető legmesszebbre zavarja a 18éves kislányokat. Amelyik meg nem, annak meg szexre kellessz.
Ennyi. Nőj fel, akkor hátha több eszed lesz.
Pénz mi? Attól, hogy valaki 30éves még lehet egy se**fej és ugyan úgy kihasználhat mint egy fiatal, sőt!Jobban is mert befolyásol téged kis naiv lányt.
20f
milyen fasság ez hogy kor alapján keresel magadnak párt?:S nem mind1 hány éves? eleve ezt a párkeresést se értettem soha. úgyis eljön majd, addig élvezd hogy egyedül vagy. életed nagy részében nem így lesz.
gondolj bele, hogy ha egy idősebb pasival jössz össze, kihagyod az életed egyik legjobb részét. amikor egy veled közel egy idős párod van, és együtt tervezitek az életeteket, együtt építetek fel mindent. nem nagy dolog egy 30 éves pasit halászni 18 évesen, mert ők is szívesebben dugnának friss husit. igazából ez még a csúnya lányoknak is simán összejön. de qrva szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!