Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfingtam magam a barátom előtt, lőttek a romantikának?
Tegnap este a barátommal az ágyban feküdtem. Szólongattam, nem válaszolt. Gondoltam biztos alszik, úgyhogy kieresztettem egy
pukikát amit már vacsora óta magamban tartogattam. A puki gyenge kifejezés, sajnos elég rottyanós-betyárosra sikeredett, utána még sóhajtottam is.
Erre ő felpattant, kinyitotta az ablakot és visszafeküdt. Mindezt egy árva szó nélkül.
Én lapultam mint szar a fűben szó nélkül ez nyílvánvaló, de vajon ő miért nem szólt egy szót sem? Lehet, hogy álmában nyitotta ki az ablakot?
Vagy annyira undorítónak találta, hogy nem kívánt hozzám szólni sem? Nagyon kétségbe vagyok esve, akár el is áshatom magam? Helyre lehet ezt még hozni?
Még nem hozta fel..
Én meg nem erőltetem :)
Még mindig nem hozta szóba, pedig már eltelt pár nap.
Ez az, nem tudom, hogy szeret e annyira... Leheg, hogy még kedve sincs erről beszélni..
szerintem forma vagy:D
én viccesnek találtam volna a helyzetet,részemről nem lett volna gázos:)
F/19
Szerintem egy kapcsolat fontos lepcsofoka, hogy mikor mersz " befingani a paplan ala" gatlasok nelkul.
Szerintem ez akkor van mikor teljesen megbizol a parodban, es minden szegyen nelkul vallalod emberi mivoltod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!