Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja reggel a páromnak?
A héten délelőttös voltam 4kor kelek, hogy 6ra beérjek a munkahelyre. Csütörtök párom is kezdett munkába ő neki is kelnie kell 4 körül. Csütörtökön felkeltünk, én előbb és elkezdtem a reggeli gyors rutinomat. 10 perccel párom jön utánam és elkezd kiabálni és veszekedni velem, hogy ne üljek le a helyére a kanapén. És, hogy kiért így néz ki a lakás miért nem csinálok semmit itthon. Nekem erre nem volt időm, de azért én is vissza szólogattam neki, hogy ő 2 napot itthon volt és semmit nem csinált, igazán ő is kivehetné a részét a házimunkában nem csak én. Erre még dühösebb lett és elkezdett jobban veszekedni, nekem mennem kellett, de ő visszatartotta az ajtót, hogy ne menjek el. Én meg arrébb löktem a kezét és elrohantam dolgozni. Délután kérdezem, hogy mégis mit képzelt és mi volt ez? Azt mondta, hogy reggelente ilyenjei szoktak lenni és nagyon dühös és frusztrált szokott lenni reggelre, és nem tudja abbahagyni.
Az az érdekes, hogy ez már nem az első eset, én mindig visszaszólok és megvédem magam, de már nagyon fárasztó ez a sok sz@rság. Tegnap megmondtam neki, hogy ha még egyszer ilyen lesz ott hagyom őt a pics@ba.
Ez valamilyen mentális probléma lehet? Vagy inkább csak dühkezelési gondok? Kértem, hogy mondja el, hogy mit érez ilyenkor. Esetleg én hogy tudnék segíteni rajta?
"ő visszatartotta az ajtót, hogy ne menjek el. Én meg arrébb löktem a kezét és elrohantam dolgozni."
Ezek megengedhetetlen dolgok idegenek között is, és jelzik nálatok a kapcsolat végét.
"Azt mondta, hogy reggelente ilyenjei szoktak lenni és nagyon dühös és frusztrált szokott lenni reggelre, és nem tudja abbahagyni."
Jó reggelt drágám! Hülyének néz és csicskának. Nincs semmi baja az égvilágon azon kívül, hogy nem szolgálod ki a lusta farkát, nem hallgatsz rá. Mondhatni be akar idomítani kutyának. Neked van bajod mert már nem az első eset és még mindig vele vagy és itt kérdezősködsz, hogy mi baja van, sőt tudsz-e rajta segíteni holott már ki kellett volna dobnod. 🤦
Én is később járok melózni, mint a párom, de én inkább reggelit és kávét csinálok neki és le is ülök vele egy gyors reggelire, mielőtt elindul.
49/F
Eddig nem volt ez?
Hát ha tudja, hogy ilyen, akkor mondd neki, hogy inkább maradjon csöndben reggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!