Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfingtam magam a barátom előtt, lőttek a romantikának?
Tegnap este a barátommal az ágyban feküdtem. Szólongattam, nem válaszolt. Gondoltam biztos alszik, úgyhogy kieresztettem egy
pukikát amit már vacsora óta magamban tartogattam. A puki gyenge kifejezés, sajnos elég rottyanós-betyárosra sikeredett, utána még sóhajtottam is.
Erre ő felpattant, kinyitotta az ablakot és visszafeküdt. Mindezt egy árva szó nélkül.
Én lapultam mint szar a fűben szó nélkül ez nyílvánvaló, de vajon ő miért nem szólt egy szót sem? Lehet, hogy álmában nyitotta ki az ablakot?
Vagy annyira undorítónak találta, hogy nem kívánt hozzám szólni sem? Nagyon kétségbe vagyok esve, akár el is áshatom magam? Helyre lehet ezt még hozni?
a lányok elfingása az egyik főbűnnek számít a fiúk előtt.
lehet lepontozni, de ez az igazság, a legkiábrándítobb dolgok egyike.
engem nem érdekelne hogy ha a bnőm ráfingik XD am lehet azthitte alszol és álmodba pukkantottál nem azé nem szólt semmit?:D
f17
És azóta nem is beszéltetek vagy mi?
amúgy nem tudsz mit tenni. tanulság: máskor óvatosabban:)
Hát elég álszent az a fiú, akit zavar a lány fingása, mivel a fiúk ebben gátlástalanabbak kicsit.
Nem hiszem, hogy bárminek is lőttek volna. Gondolom, fáradt volt, ezért reagált olyan furán mindenre (szólsz neki, nem válaszol)...
Az ablakot meg ha kinyitotta, gondolom azért tette, mert büdös lett, ettől még nem biztos, hogy kiakadt rád, én ha egyedül vagyok és fingok, adott esetben akkor is kénytelen vagyok kinyitni az ablakot, mégse nézem le saját magam a fingás miatt.
:)))))))))), bocs
amugy ha szeret akkor etol nem kene ennyire kiakadnia, nem gondolta azt esetleg hogy alszol mikor kinyitootta ablakot, habar az eleg baromsag, mert az elott szolitotad, nem haragudott esetleg rad?
miota vagytok egyutt mert ha reg ota , akk nem kene szamba vegye, esetleg jol elrohogi magat....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!