Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felesegem ezt irta az exenek, szerintetek ez mit jelent, erez meg iranta valamit, nekem nagyon fajo h szamara ô volt a nagy ö, mikozben miattam hagyta ott 3 eve?

Figyelt kérdés

"Szia,

Szeretnék neked írni, mert már nagyon régóta azt érzem, hogy megrekedtem egy- két gondolattal, érzéssel. Leginkább azért ,mert nem tudtam fejben lezárni a múltat. A mai napig nem telik el úgy nap, hogy ne jutnál eszembe. Szeretném elmondani, mennyire sajnálom az egész kapcsolatunk véget,azt hogy úgy zárult, ahogy, azt hogy gyenge voltam és inkorrekt. Szeretnék bocsánatot kérni, és tudatni, hogy nagyon bánt amit tettem. Amai napig egy csodálatos embernek tartalak és örökre boldogan fogok emlékezni a veled töltött évekre, valószínűleg sosem fog senki a nyomodba érni a szívemben.

Tudom mostmár teljesen más az életed, és nem is várom még azt sem, hogy erre reagalj, csak el akartam mondani.

Köszönöm, ha elolvasod"

ma 10:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalta veled és azt írta, hogy őt szereti? A feleséged azt se tudja mi a szerelem/szeretet ne aggódj! El lehet válni mert másba lesz "szerelmes" és le fog rá cserélni mint annak idején megtette az ésszel. Erre mondják azt, hogy a megcsalásból sosem lesz jó kapcsolat.

(U.I. az érzelmi megcsalás is hűtlenség!)

ma 10:28
 2/15 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs. Normális esetben.

Életszerűtlen.

Ugyanis, ha igaz, akkor a másik fél ezt automatikusan, elégedetten lepöcköli. Ez egyértelmű, önalázó felajánlkozás egy jellemtelen, de boldogtalan embertől.

3/15 anonim ***** válasza:
(*exszel)
 4/15 A kérdező kommentje:

A tortenet hattere h epp szakitas, valas elott vagyunk. En alberletet keresek. Nem tud rola h olvastam ez a messengren.

Ezt mult penteken irta , aznap parhuzamosan nekem konyorgott h ne menjek el. Nem ertem mi ez az egesz. Azt erzem sosem szeretett oszinten.

ma 10:29
 5/15 A kérdező kommentje:
2 eve ertem hagyta ott. Majd most ennyi ido utan ezt irta neki mikozben mi is valofelben vagyunk.
ma 10:30
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az igazi. Ezzel meg is csalt.

Mielőbb lépnék. Kifelé.

Már, ha nem fikció a történet, mert annak tűnik. Ugyanis hogy került volna a kezedbe a levele?!

ma 10:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Bűntudat gyötri szerintem és rájött, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrani nem jó választás volt. Majd elhagy téged ha akad újabb férfi mert hát kapcsolatfüggő és hűtlen féreg.
ma 10:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Belenezt3m a messengerebe. Ott irt neki. Nem fikcio sajnos. Van egy 1.5 eves gyerekunk is. Felcsinqltatta magat mert az exevrl nem tudta 5 evig. Osszehazasodtunk
ma 10:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért írta neki, mert te otthagyod. Vissza akarja fogadtatni magát.

Ez az a bizonyos “két szék között a pad alá” helyzet.

Most te éled át azt, amit az exe élt át.

Örülj, ha megszabadulsz ettől az érzelmi-fogyatékostól.

Sok normális nő vágyik normális, stabil, harmonikus párra, életre.

Ennél már csak jobb lehet.

ma 10:35
 10/15 A kérdező kommentje:
8as, miert erzed felajanlkozasnak ezt? Neked is ugy jon le? Tudkd az a gaz h amikor ezt irta neki 1 hete,aznap nekem azt irta h maradjak, ne hagyjam el. Kozben meg az exet magasztalja. Nekem aoha nem mondott ilyeneket mikozben en vagyok a gyerek apja ez ferje.
ma 10:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!