Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felesegem ezt irta az exenek, szerintetek ez mit jelent, erez meg iranta valamit, nekem nagyon fajo h szamara ô volt a nagy ö, mikozben miattam hagyta ott 3 eve?
"Szia,
Szeretnék neked írni, mert már nagyon régóta azt érzem, hogy megrekedtem egy- két gondolattal, érzéssel. Leginkább azért ,mert nem tudtam fejben lezárni a múltat. A mai napig nem telik el úgy nap, hogy ne jutnál eszembe. Szeretném elmondani, mennyire sajnálom az egész kapcsolatunk véget,azt hogy úgy zárult, ahogy, azt hogy gyenge voltam és inkorrekt. Szeretnék bocsánatot kérni, és tudatni, hogy nagyon bánt amit tettem. Amai napig egy csodálatos embernek tartalak és örökre boldogan fogok emlékezni a veled töltött évekre, valószínűleg sosem fog senki a nyomodba érni a szívemben.
Tudom mostmár teljesen más az életed, és nem is várom még azt sem, hogy erre reagalj, csak el akartam mondani.
Köszönöm, ha elolvasod"
3 eve otthagyta ertem mert nem volt jovokepe vele. Az ex aszexualis volt, csaladban nem gondolkozptt. Velem jo volt minden, a gyerek becsuszott 4 honap utan. A terhesswmeg vegetol +1.5ev a kapcsolatunk melyrwpules, 0 intimitas, szeretet, csak a vita es teboly az egesz. Most koltozni akarok , kozben konyorog h maradjak de qz exenek ilyeneket irogat. Senkit sem szeret igazabol. Nem is tud azt hiszem.
Az elejen mintha teljesen mas ember lett volna, most 180fokos fordulat az egesz. Rettento erzes h a gyerekem anyja vegig mast szeretett legbelul es nem en voltam az igazi szamara
Ő hozzá érzelmileg kötődött, lelki társként tekintett rá, míg tőled megkapta azt, amit az ex nem tudott neki nyújtani: intimitás.
Valószínűleg gyerekre is vágyott már, és azt a volt kapcsolatában nehezen tudta volna megvalósítani.
Aztán ugye jöttél te, előtte volt a csodás jövő: család, intimitás, férj, ház...de aztán szülés után rájött, hogy a valóság más és ami közte és exe között volt, azt te veled (lelkileg) bem tudja megélni.
Exnek azért írt mert:
- bántja, hogy úgy zárta le ahogy
- titkon abban bízik, hogy ex is hasonló töltetű üzenettel válaszol.
Neked viszont azért mondta, hogy maradj, mert a két szék között nem akar a földre huppanni.
Annó nem zárta le magában exel a dolgokat és most mindketten ennek isszátok a levét. Túl gyorsan jöttél az életébe, túl gyorsan érkezett a gyerek. Ebbe az egészbe meggondolatlanul vágtatok bele és most ez van. Én nem maradnék vele, mert érzelmileg instabil és azért is amiket exnek írt. Nem szeretnék senkivel versenyt futni és életem végéig azon kattogni, hogy vajon megütöttem-e már azt a szintet, amit az ex nyújtott.
"A mai napig egy csodálatos embernek tartalak és örökre boldogan fogok emlékezni a veled töltött évekre, valószínűleg sosem fog senki a nyomodba érni a szívemben."
Nyugi, majd neked is ezt írja 3 év múlva az akkori párja mellől! 🤣
"Ha van igazság a földön, akkor te is elválsz tőle mint a szél, a pasi meg válaszra sem méltatja. Mondjuk inkább foglalkozzon a gyerekével, mint hogy mindenkit tönkretesz a környezetében"
Ebben a történetben mindenki csak saját magával törődik. De ki érez felelősséget a csöppség iránt?
"Van egy 1.5 eves gyerekunk is. Felcsinqltatta magat mert az exevrl nem tudta 5 evig."
Te semmi felelősséget nem érzel a gyereked iránt? Nem szégyelled magad?
49/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!