Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felesegem ezt irta az exenek, szerintetek ez mit jelent, erez meg iranta valamit, nekem nagyon fajo h szamara ô volt a nagy ö, mikozben miattam hagyta ott 3 eve?

Figyelt kérdés

"Szia,

Szeretnék neked írni, mert már nagyon régóta azt érzem, hogy megrekedtem egy- két gondolattal, érzéssel. Leginkább azért ,mert nem tudtam fejben lezárni a múltat. A mai napig nem telik el úgy nap, hogy ne jutnál eszembe. Szeretném elmondani, mennyire sajnálom az egész kapcsolatunk véget,azt hogy úgy zárult, ahogy, azt hogy gyenge voltam és inkorrekt. Szeretnék bocsánatot kérni, és tudatni, hogy nagyon bánt amit tettem. Amai napig egy csodálatos embernek tartalak és örökre boldogan fogok emlékezni a veled töltött évekre, valószínűleg sosem fog senki a nyomodba érni a szívemben.

Tudom mostmár teljesen más az életed, és nem is várom még azt sem, hogy erre reagalj, csak el akartam mondani.

Köszönöm, ha elolvasod"

nov. 16. 10:22
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem teljesen jogos az aggodalmad, kérdező. Ezt megkell beszélnetek, nem hagyhatod, hogy a feleséged azt gondolja, hogy a világon semmi baj nincs ezzel, ne hallgass a béta hímekre sem akik azt mondják, hogy túlreagálod, nem reagálod túl, ez bizony egy probléma.
nov. 16. 16:14
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Párterápia, mint olyan, fel sem merül?
nov. 16. 16:26
 23/25 anonim ***** válasza:

"A felesegem ezt irta az exenek, szerintetek ez mit jelent?"

Mivel folyton veszekedtek, ölitek egymást és emiatt el akarod hagyni, keresi a menekülőutakat...

Fifikás nő...

nov. 16. 16:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Készíts screenshotot a szövegről, a bíróságon még jól jöhet.

Amúgy nem sajnállak, a legtöbb férfinak az ilyen nők kellenek, utána meg nekiállnak sírni.

nov. 18. 08:20
 25/25 anonim ***** válasza:

"nekem nagyon fajo h szamara ô volt a nagy ö, mikozben miattam hagyta ott 3 eve"

Nézzük a tényeket, elcsábítottál egy hűtlen nőt, rövid idő után el is vetted feleségül, gyereket is csináltál neki és most sír a szád!

A fagyi visszanyalt!

Szegény gyerek, hogy ilyen szülei vannak, mint ti ketten!

nov. 18. 10:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!