Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt joga így megalázni, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt joga így megalázni, és belegázolni a lelkembe? Megalázott a nőiségemben.

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem vagyok az esete, mint nő, mi 3 évig voltunk együtt, és azt mondta, hogy neki a szőkék az esetei, ezért nem tud belémszeretni.
2010. dec. 26. 18:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igen, én voltam a legnagyobb hibás. Csak az elején ki gondolta volna, hogy ez az ember ilyenné válik, meg közben nem voltam neki elég jó?
2010. dec. 26. 19:14
 22/24 anonim ***** válasza:

Ez egy s*ggfej, már bocsi. Tudom, milyen érzés, mikor magadra haragszol, hogy hagytad magad megalázni (sajnos én is átéltem ezt). De bocsáss meg magadnak, és tanulj a hibádból. Igenis a saját hibádból tanulhatsz a legtöbbet, nem a máséból.

A kérdésre válaszolva pedig természetesen nem volt joga így megalázni. De ez őt minősíti. Hidd el, találsz majd olyat, aki megbecsül. És hidegen hagyja, hogy milyen a hajszíned. :)

2010. dec. 30. 00:26
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.
2010. dec. 30. 11:54
 24/24 anonim válasza:

Szia! Látom eltelt néhány év, de most akadtam a kérdésre. A volt srácod nárcisztikus személyiségzavarban szenved(ett)...Én egy éve éltem ezt át, magához költöztetett az ország egyik pontjából a másikba, majd 2 hónap együttélés után kirakott... Társkeresőzött,ami véletlenül kiderült, majd közölte hogy ő már az elejétől fogva tudta hogy nem vagyok neki elég jó, sose voltam, de senki sem eddig. Túl magas vagyok, göndör szőke a hajam,neki a 150 centis egyenes barna hajú lányok tetszenek. Megalázott,állandóan a volt nőiről beszélt, közben betegesen féltékeny volt. Még mindig nem sikerült teljesen feldolgoznom a dolgot amit velem művelt, pedig már egy év eltelt. Másfél évig voltunk együtt. Kerüld az ilyeneket.

Remélem te már kiheverted és visszaépítetted magad.

Egy sorstárs. 25/N

2018. jan. 21. 11:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!