Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt joga így megalázni, és belegázolni a lelkembe? Megalázott a nőiségemben.
Ez egy s*ggfej, már bocsi. Tudom, milyen érzés, mikor magadra haragszol, hogy hagytad magad megalázni (sajnos én is átéltem ezt). De bocsáss meg magadnak, és tanulj a hibádból. Igenis a saját hibádból tanulhatsz a legtöbbet, nem a máséból.
A kérdésre válaszolva pedig természetesen nem volt joga így megalázni. De ez őt minősíti. Hidd el, találsz majd olyat, aki megbecsül. És hidegen hagyja, hogy milyen a hajszíned. :)
Szia! Látom eltelt néhány év, de most akadtam a kérdésre. A volt srácod nárcisztikus személyiségzavarban szenved(ett)...Én egy éve éltem ezt át, magához költöztetett az ország egyik pontjából a másikba, majd 2 hónap együttélés után kirakott... Társkeresőzött,ami véletlenül kiderült, majd közölte hogy ő már az elejétől fogva tudta hogy nem vagyok neki elég jó, sose voltam, de senki sem eddig. Túl magas vagyok, göndör szőke a hajam,neki a 150 centis egyenes barna hajú lányok tetszenek. Megalázott,állandóan a volt nőiről beszélt, közben betegesen féltékeny volt. Még mindig nem sikerült teljesen feldolgoznom a dolgot amit velem művelt, pedig már egy év eltelt. Másfél évig voltunk együtt. Kerüld az ilyeneket.
Remélem te már kiheverted és visszaépítetted magad.
Egy sorstárs. 25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!