Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt joga így megalázni, és belegázolni a lelkembe? Megalázott a nőiségemben.
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem vagyok az esete, mint nő, mi 3 évig voltunk együtt, és azt mondta, hogy neki a szőkék az esetei, ezért nem tud belémszeretni.2010. dec. 26. 18:18
1/24 anonim válasza:
Talán talált valaki mást aki épp szőke..ettől függetlenül egy igazi bunkó.
2/24 anonim válasza:
3 év után jött rá, hogy nem vagy az esete??? :O Az igen!
3/24 A kérdező kommentje:
Már az elején tudta. Azt mondta, hogy már az elején azt nézte, hogy a hajszínem miatt belém tudna -e szeretni- ÁH!
2010. dec. 26. 18:27
4/24 anonim válasza:
Elég rossz duma! Ezen könnyen lehet(ne) változtatni :)
5/24 A kérdező kommentje:
Csak nem úgy, hogy befestem a hajam! Mert neki így nem vagyok jó!
2010. dec. 26. 18:31
6/24 anonim válasza:
Örülj, hogy vége. Ha csak a hajszíned számít neki, mit bánkódsz egy ilyen felszínes hülyén? Lépj tovább, légy boldog!
7/24 anonim válasza:
Szerintem nem pont a hajszín a lényeg...ez valami ócska kifogás...nekem is nagyon bejönnek a szőke hosszú vasalt hajú lányok mégis a barátnőm barna göndör hajú, és nagyon jól megvagyunk...ha még csak az első randin mondta volna ezt, akkor még belefér de 3 év után a hajszínre adja a kapcsolatot, akkor bolond...(véleményem szerint más is van (valami/valaki)a háttérbe)
8/24 A kérdező kommentje:
Köszi. Próbálok.
2010. dec. 26. 18:35
9/24 A kérdező kommentje:
18.34-nek: nem nincs. Neki vannak kiszemeltjei, de úgy konkrétan nincs. Te mondod a barna göndör hajú bnődnek, hogy bocs, de nekem nem te vagy az esetem? Nekem csak ez fáj a legjobban, hogy így a pofámba vágta, és nem is egyszer.
2010. dec. 26. 18:36
10/24 A kérdező kommentje:
Meg mondta, hogy én belsőleg tökéletesen jó lennék neki, de ez a szőke-téma... Hogy neki ezek az esetei...
2010. dec. 26. 18:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!