Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt joga így megalázni, és belegázolni a lelkembe? Megalázott a nőiségemben.
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem vagyok az esete, mint nő, mi 3 évig voltunk együtt, és azt mondta, hogy neki a szőkék az esetei, ezért nem tud belémszeretni.2010. dec. 26. 18:18
11/24 anonim válasza:
nem, nem mondtam neki hogy nem az esetem mert belsőleg nagyon egymásra találtunk és külsőleg is nagyon jól néz ki meg aranyos is, gyönyörű lány és szeretem is most az h épp göndör barna a haja az engem nem zavar...de ezt nem hiszem hogy csak a hajszín miatt hagyott el..."már az elején is tudta hogy nem vagy az esete" akkor miért várt 3 évig? tehát mindenhogyan sántít a srác, de csak azt tudom ajánlani hogy lépj tovább és keress olyan fiút aki megérdemel téged
12/24 A kérdező kommentje:
Nagyban közrejátszott ez. igen, nem volt szerelmes, és sokszor bántott olyannal, hogy az exe szőke volt, őt mennyire szerette, nem tudja, belém miért nem az, stb.. Megbocsátottam, de nagyon kilettem ettől, mondtam is neki, és még ő háborgott, hogy én mekkora egy szemét vagyok, hogy ezzel hozakodok elő. Egyszer azt mondta, mi lenne ha befesteném. Azt mondtam, hogy szó sem lehet róla. Válasz: akkor bezzeg nem lenne kifogásod, ha fülig belédszeretnék ettől.
2010. dec. 26. 18:59
13/24 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy a hülye!!!Hogy voltál képes ezt eltűrni 3 évig??Az más kérdés,hogy a pasi egy nagy tahó meg még sokmindennek el lehetne mondani,de te vagy nagyon hülye,hogy eddig vele voltál!
14/24 A kérdező kommentje:
Tök igazad van, utolsó.
2010. dec. 26. 19:04
15/24 A kérdező kommentje:
De nem 3 évig mondta ezt, hanem kb 2 év körül nyögött be egy ilyet.
2010. dec. 26. 19:05
16/24 anonim válasza:
Nyilván úgy gondoltam,hogy onnantól kezdve,hogy ilyet említett.Ha 2 év után azt mondja,hogy nem tudja miért nem szeret téged mikor az exét igen,akkor ott azonnal kiadtam volna az útját.
17/24 anonim válasza:
először is a szerelem nem a hajszíntől nem is a lábmérettől sőt még csak nem is a mellbőségről szól..."külső az ami megfog, belső ami megtart"...a szerelemben a külső (szerintem) másodlagos dolog...A helyedbe egy picit gonosz lennék...vidd el egy parókaüzletbe, hadd legyen szerelmes pár röpke percre...(am ha a volt barátnője szőke volt akkor miért lett vége a kapcsolatnak???Idővel bebarnult?...(mellékesen ez csak egy költői kérdés volt))
18/24 A kérdező kommentje:
Dobta a csaj. De ez még egy úgymond diákszerelem. Azóta is emlegette, mivel nem volt sok nője.
2010. dec. 26. 19:09
19/24 A kérdező kommentje:
Pedig a srác már nem is tini. Szóval...
2010. dec. 26. 19:11
20/24 anonim válasza:
Szerintem örömmel dobd ki őt és tanulj a hibádból.Legközelebb ne kövess el ekkore butaságot!
19:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!