Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért nem féltékenykedik? Azért mert szép és csinos?
Figyelt kérdés
van csomo no ismerosom fbn, meg van h munkabol, haberokbol kofolyolag beszelek lanyokkal debo egyeltalan nem feltekeny, sot mondja hogy ot ez nem zavarja egyaltalan. Sose basutat ha nem irok, nem keri szamon mit csinalok ha nem vagyok vele
ez normalis?
tegnap 15:53
1/21 anonim válasza:
Nem hogy inkább örülnél neki, hogy bízik benned
3/21 A kérdező kommentje:
bocsanat a helyesirasi hibakert, csak nagyon gyorsan irok:D
tegnap 16:00
4/21 anonim válasza:
Én is gyorsan írok, de attól még figyelek a helyesírásra, és küldés előtt átfutom az írományomat
5/21 A kérdező kommentje:
#4, de a kerdes nem a helyesirasi hibakrol szol most, elnezest is kertem ugyhogy menj elni az eleted, ami nincs
tegnap 16:02
6/21 anonim válasza:
Normális. Ne legyél drámaribi.
Miért akarsz egy szappanoperában élni?
7/21 anonim válasza:
Kérdező lehet téged jelenteni mert olvashatatlan a kérdés. Jelentsük, vagy befogod a pofád? Túl sokat képzelsz magadról.
8/21 anonim válasza:
Mert tudja, hogy a kutyának sem kellenél 🥲
9/21 anonim válasza:
Bármikor levált(hat) téged, de nem azért mert szép hanem mert egy idióta vagy.
10/21 anonim válasza:
A szeretője nagyot nevet a kérdésen és a naivitásodon. És jogosan! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!