Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm miért nem féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért nem féltékenykedik? Azért mert szép és csinos?

Figyelt kérdés

van csomo no ismerosom fbn, meg van h munkabol, haberokbol kofolyolag beszelek lanyokkal debo egyeltalan nem feltekeny, sot mondja hogy ot ez nem zavarja egyaltalan. Sose basutat ha nem irok, nem keri szamon mit csinalok ha nem vagyok vele

ez normalis?

tegnap 15:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Ez a normális. Én is bízom a páromban, ő is bennem.
tegnap 16:41
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen helyesírással én sem féltékenykednék.
tegnap 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Az is lehet h papucsnak nez
tegnap 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
36%
Bizalom ide vagy oda, engem irritál az ilyesfajta közömbösség. Nem azt mondom, hogy betegesen féltékenynek kell lenni és egymás telefonját bújni meg fogvatartóként viselkedni, de ha pl. elmegyek bulizni, érezzem már azt, hogy kicsit félt a pasim a többitől. Ne pedig azt, hogy felőle aztán swingerbe is mehetnék, le se szarná. Egy egészséges szintű féltékenység szerintem minden emberben van, akinek fontos a párja és ezt ki is szabad mutatni. Én csak azoknál szartam erre, akikbe nem voltam szerelmes. Szeretem, ha kicsit féltékeny a párom és szerintem te is ezt hiányolod belőle, közömbösnek érzed, mintha le se szarná, kivel vagy és mit csinálsz.
tegnap 17:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én se b*tatom a párom, pedig 3éve együtt vagyunk. Nem minden nő egy hádpia...
tegnap 17:43
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Én de vagyok féltékeny...minek.
tegnap 18:14
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

#16 NINCS olyan, hogy "egészséges féltékenység". A féltékenység mindig káros (főleg saját magadra) és soha nem a másikról szól, hanem a saját önbizalomhiányodról.

Ha a párom meg akar csalni, akkor is megcsal, ha féltékenykedek, szóval teljesen felesleges a dolog.

tegnap 19:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a normális. Szerintem nem is normális, mikor valaki egyesével kivesézgeti a másik ismerősi körét. Ott már több probléma is felmerül. Illetve a munkából adódó beszélgetésre sem normális szerintem, ha valaki erre kiakad.
tegnap 19:58
 19/19 anonim ***** válasza:

“NINCS olyan, hogy "egészséges féltékenység". A féltékenység mindig káros (főleg saját magadra) és soha nem a másikról szól, hanem a saját önbizalomhiányodról.”

Nekem aztán nincs önbizalomhiányom, fiatal csinos kondizós szép nő vagyok, kb. ez a “bárkit megkaphatok” típus. Nem ÉN vagyok féltékenykedő, hanem azt szeretem, ha a párom valamennyire az. Nem szeretem azt érezni, hogy felőle akár félre is dughatnék, szeme se rebbenne. Akit ennyire nem érint meg a dolog, azzal minek együtt lenni.

ma 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!