Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a feleségetek reggelizés közben nem
egyszer hangosan fingik, nem is egyszer, ráadásul nem is
illatosat hanem nagyon büdöset. De szex közben is
ilyeneket tesz.Mi lehet a megoldás? Csinos a feleségem.
Hosszú lesz még ez a nyári szünet? 😑Menjél inkább strandra vagy focizni fagyizni lángosozni. Hidd el sokkal jobb mint agyatlan kamukérdéseket írogatni erre az oldalra.
2023. júl. 16. 08:10
Régen még a kamukérdések is jobbak voltak. D kosár vagy 44F egész univerzumot építettek fel a mulatságos kamu hülyeségeikből. De ez annyira prosztó és ötlettelen...
2023. júl. 16. 08:31
Mindkét nem fingik, illetve szarik is büdöset. Ebben mi az újdonság?
2023. júl. 16. 08:40
Rohadnak a belei.
El kell földelni valahol, mert nyavalyát terjeszthet, te meg keresgélj valami egészségesebbet.
2023. júl. 16. 08:55
3-as: Oké, de nem muszáj egymás orra alá… Ha közvetlenül a másik után használom a vécét, nem teszek megjegyzést, mert esetleg büdös van, vagy ha közbe hallok effekteket, nem gúnyolom ki, ill. mindenkinél előfordul néha, hogy kicsúszik véletlenül nem megfelelő szituban, vagy álmodban pl. nem is tudod szabályozni a fingást, de azért szándékosan ne durrantsunk már a másik közvetlen közelében, pláne, ha eszik…
Kérdező, ha nem kamu, akkor szólni kell, hogy téged ez zavar, bizonyos helyzetekben mellőzze, menjen ki a vécére, vagy távolabb tőled. De elég „gáz”, ha vkit már erre kérni kell. Ha meg tényleg extra sokat fingik, akkor gondolja át a táplálkozási szokásait, egyebeket.
2023. júl. 16. 09:06
Menjetek el gasztroenterológiára, és ott érdeklődjetek, hogy mit lehet tenni.
2023. júl. 16. 10:05
Semmit. Az enyem is mindig fingodozik. Ez van. Vannak olyan nok akik gazabbak vannak akik kevesbe
2023. júl. 16. 10:37
8/11 A kérdező kommentje:
Az egyesnek és a kettesnek kár volt megszólalnia, ezzel tanúsították azt hogy Ők kis csitrik, akik azt sem tudják miért lehet fent ez a kérdés.Lehet betegség is bizony! És nem egyből a kérdést feltevőt letámadni,és meggyanúsítani azzal a váddal, hogy ez kamu kérdés.Nem kamu kérdés ez.Azért tettem fel, abban bíztam hogy volt már esetleg valakinek ilyen esete, és a háttérben a betegség húzódott meg.
Az ilyen panaszokat nagyon komolyan kell venni, és minél hamarabb szakorvoshoz fordulni, mert ha késő mégy, lehet hogy ebből műtét is lehet.
2023. júl. 16. 15:32
Én is szoktam fingani ebédnél is sőt vacsoránál is, de azért dugás közbe megemberelem magam.
2023. júl. 28. 10:58
Kapcsolódó kérdések: