A reggeliről, reggelizésről másnak is elsősorban az általános iskolás osztálytársai jutnak eszébe?
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 23:16
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
55 szavazat
1/9 anonim válasza:
El sem tudom képzelni, miért kellene a kettőt összekötni. Én eleve itthon reggeliztem minden nap. Iskolában tízórai volt (valami péksütit vittem, vagy szendvicset), majd ebéd. De ezek is elég mindennapos dolgok azóta is ahhoz, hogy ne legyen pavlovi reflexem tőlük.
2/9 anonim válasza:
Isten őrizz,még csak az kéne.Nekem a volt osztálytársaim maximum a verésekről jutnak eszembe,ütöttek minden nap mint a lovat.
4/9 anonim válasza:
Mármint, hogy őket képzelem a reggeli helyére vagy hogy kell ezt kell elképzelni? Úgy tudom, hogy skizofréniának hasonló tünetei vannak, csak mondom.
5/9 anonim válasza:
Fejezd már be ezeket a kretén kérdéseket.
6/9 anonim válasza:
kicsit sem hasonló kérdés https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..
már csak a "vacsoráról, vacsorázásról" kell majd hallgatnunk mit vált ki belőle
8/9 anonim válasza:
Vacsora, vacsorázásról a gyógytorna tanára
9/9 A kérdező kommentje:
Nem, a vacsoráról, vacsorázásról a családom, és a tányéron lévő kaják. :)
2022. júl. 5. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!