16-2o éves iskolás emberek miért röhögnek ovis szintű dolgokon egész nap a suliban? (már a tanár is rájuk szólt, hogy csak az oviban divat a kakin pisin, csillámpónin röhögni)
Figyelt kérdés
Engem néznek hülyének, meg rám mondják hogy éretlen, pedig én nem röhögök hülyeségeken már bocsánat.2022. márc. 13. 18:21
1/9 A kérdező kommentje:
2o éves csaj azt mondja hogy én vagyok az éretlen mert én nem röhögök az ilyenen. Az ilyen nem hülye. És lenézi azokat akik többet tettek le az asztalra mint ő!
17/L
2022. márc. 13. 18:23
2/9 anonim válasza:
Hallgasd reggelente a rádióban a Balázsékat! Azok mást sem csinálnak 06-10-ig, mint a kakin meg a pisin röhögnek. Pedig felnőtt emberek.
3/9 A kérdező kommentje:
Azok normálisabbak mint az o. társaim. Balázsékat szoktam hallgatni azzal nincs bajom, nekik ez a dolguk végülis hogy röhögtessék az embert.
Én csak az iskolásokat utálom sajnos én is az vagyok. Rossz tapasztalat.
2022. márc. 13. 18:26
4/9 anonim válasza:
Egyetemista vagyok, ráadásul mesterszakon, és a csoporttársaim közül sokan még mindig csak butaságokról tudnak beszélgetni és iszonyú felszínesen. Amikor meg meg kéne szólalni órán, akkor meg persze síri csend van. Átérzem a helyzeted, engem is idegesít, ha azt látom, hogy valaki huszonévesen még mindig gyermeteg és nem képes felnőni, de nem tudom, hogy kívülállóként ezzel lehet-e valamit kezdeni. Ez mindig annak az adott illetőnek a dolga/felelőssége, hogy egy magasabb szintre képezze magát. Próbáld meg elengedni.
5/9 anonim válasza:
Rossz hírem van sajnos sok felnőttből is gyakran kijön az infantilis hülye.
6/9 anonim válasza:
#3:
Pedig a Balázska is még mindig úgy viselkedik legtöbbször, mint egy 14 éves.
7/9 anonim válasza:
#6 Az a durva hogy ők még ezért jó pénzt is kapnak.
8/9 anonim válasza:
Nonemu tinedzsereknel, ill hasonlo korosztalynal ennek megvan a biologiaja. Nem akkora az idiotak szazalekos aranya, mint a vihogo, visito, rohogcselo lanyoke. Elmulik.
9/9 anonim válasza:
"Balázsékat szoktam hallgatni azzal nincs bajom, nekik ez a dolguk végülis hogy röhögtessék az embert."
Akkor szerinted mégis vicces ez a színvonal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!