Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak itt még olyanok akik...

Vannak itt még olyanok akik jóba vannak az általános iskolás barátaival, osztálytársaival?

Figyelt kérdés

2021. máj. 12. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi általános iskolai ballagás után még 20 éves korunkig összejártunk 2 hetente beszélgetni, sütögetni, kirándulni, 18 felett már sörözgetni is. Igen, mind a 15-en az általános iskolás osztályból, fiúk-lányok együtt :)

csak már mindenki dolgozik, elköltözött, nem lehet összejárni sajnos.

2021. máj. 12. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább úgy mondanám, hogy nem vagyok rosszban, ha találkoznánk az utcán bármelyikőjükkel fel tudnám venni a fonalat, de nem szoktunk vagy csak egy szia.
2021. máj. 12. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 30-an lehettünk. Ebből 3 emberrel beszélek, olyan 10-zel vagyok köszönöviszonyban. A többiek meg nem köszönnek. Egy darabig igyekeztem, de feladtam 😂
2021. máj. 12. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos nem. Pedig volt egy nagyon jó barátnőm, akivel állandóan együtt voltunk, össze voltunk nőve. A ballagás után azt monda nekem a bátyám, hogy ne bízzam el magam, ezek a barátságok nem tartanak ki. Persze akkor nem hittem el, de később igaza lett. Évek óta egy szót nem beszéltem azzal a lánnyal.
2021. máj. 12. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miután elköltöztünk, senkivel sem tartottam a kapcsolatot.
2021. máj. 12. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Vannak akik megtartottak a kapcsolatot, de 15 éve még egy osztalytalalkozot se lehet osszehozni. Nálunk alapvetően senki se kíváncsi a másikra.
2021. máj. 12. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Általános iskolás barátnőm a mai napig a legjobb barátnőm. 13 éve ballagtunk el.
2021. máj. 12. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Az általános iskolai legjobb barátnőmmel a mai napig legjobb barátok maradtunk és így, 21 éves fejjel is, 1-2 havonta összejárunk, beszélgetünk.

Az osztály kb felével köszönőviszonyban vagyunk, párszor összefutottunk az utcán, nagyon közvetlenek és rendesek voltak és váltottunk pár szót :) Neten is beszélgettünk néha, de inkább csak felköszöntések voltak.

Viszont akadnak olyanok bőven, akik köszönés nélkül elsétálnak mellettem úgy is, hogy én amúgy köszöntem nekik. De következő alkalommal már én sem :)

2021. máj. 12. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Az 1. osztálytársnőm az USA él!

A 2. osztálytársnőm Kanada-i!

A 3. osztálytársnőm Ausztrál!

A 4. osztálytársnőm Új Zéland-i!

Az 5. osztálytársnőm itthon van bár csak de 1 féltékeny férfival él!

A 6. osztálytársnőm leszbikus és csak a nőkkel beszél!

A 7. osztálytársamnak 1 féltékeny nője van!

A 8. osztálytársam betegesen él!

A 9. osztálytársammal néha találkozunk!

A többiek csak a kocsmába járnak nők és férfiak egyaránt!

28 éves egyedülálló férfi vagyok.

2021. nov. 20. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!