Vannak itt még olyanok akik jóba vannak az általános iskolás barátaival, osztálytársaival?
Mi általános iskolai ballagás után még 20 éves korunkig összejártunk 2 hetente beszélgetni, sütögetni, kirándulni, 18 felett már sörözgetni is. Igen, mind a 15-en az általános iskolás osztályból, fiúk-lányok együtt :)
csak már mindenki dolgozik, elköltözött, nem lehet összejárni sajnos.
Az általános iskolai legjobb barátnőmmel a mai napig legjobb barátok maradtunk és így, 21 éves fejjel is, 1-2 havonta összejárunk, beszélgetünk.
Az osztály kb felével köszönőviszonyban vagyunk, párszor összefutottunk az utcán, nagyon közvetlenek és rendesek voltak és váltottunk pár szót :) Neten is beszélgettünk néha, de inkább csak felköszöntések voltak.
Viszont akadnak olyanok bőven, akik köszönés nélkül elsétálnak mellettem úgy is, hogy én amúgy köszöntem nekik. De következő alkalommal már én sem :)
Az 1. osztálytársnőm az USA él!
A 2. osztálytársnőm Kanada-i!
A 3. osztálytársnőm Ausztrál!
A 4. osztálytársnőm Új Zéland-i!
Az 5. osztálytársnőm itthon van bár csak de 1 féltékeny férfival él!
A 6. osztálytársnőm leszbikus és csak a nőkkel beszél!
A 7. osztálytársamnak 1 féltékeny nője van!
A 8. osztálytársam betegesen él!
A 9. osztálytársammal néha találkozunk!
A többiek csak a kocsmába járnak nők és férfiak egyaránt!
28 éves egyedülálló férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!