Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért van, hogy belátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy belátja nekem volt igazam és bocsánatot kér egy szituáció miatt, majd újra eljátssza?

Figyelt kérdés
ma 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hú, nekem is volt ilyen kapcsolatom. Én nála azt éreztem, hogy igazából nem látta be, csak "nem akart elveszíteni" meg bántotta volna az önérzetét, hogy esetleg elhagyom vagy rossz embernek gondolom.
ma 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Több oka is lehet: nem érdekli a véleményed. Vagy legalábbis annyira nem,hogy változtasson azon amit megszokott.

Nem írtad a szituációt, de gondolom ez egy többször előforduló (ezt írtad) viselkedés/szituáció, ami alaptulajdonságából ered. Nem biztos,hogy tud rajta változtatni, bár így nehéz vélkeményt mondani,hogy nem tudjuk mi történt.

Csak egy példa: ha valaki féltékeny és jelenetet csinál kérhet bocsánatot, de a féltékeny természete adott, tehát ismét előfordulhat és nem tudja kontrollálni. Max újra bocsánatot kér.

Nekem is volt hasonlóban részem. Egyértelmű,hogy amennyiben előfordul, megjegyzed,hogy nem tetszik, bocsánatot kér, majd újra jön a hasonló helyzet...abban kétséges,hogy fog változás történni.

ma 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ez sima, mezei hazugság és manipuláció. Vagy lehet passzív agresszív működés, ott is megígéri mert nem mer konfrontálódni, aztán rendre elcsalja az ígéretét. De lehet csak szimpla felelőtlenség is, éretlenség, jót akar, őszintén megígéri, de közben figyelmetlen és újra elköveti a hülyeséget.
ma 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér semmit a szava. Kb ennyit jelent.
ma 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!