Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom (pasi) bármit megcsinál amit kérek, és bocsánatot kér minden kis apróság miatt, nagyon bújós, ragaszkodós, vajon egy papucs?
3 éve vagyunk együtt, azóta nagyon ragaszkodós lett. Szenvedélyes, nagyon odafigyel mindenre hogy ne bántson meg, ha szomorú vagyok kérdezi mi a baj pedig nincs semmi baj csak elgondolkodtam fáradt vagyok... Megteszi amit mondok,persze én nem használom ki a helyzetet, de kicsit túlzásnak érzem már,és felajánl dolgokat megcsinalja.. Megprobaltam vele megbeszelni, de hogy ő nagyon szeret és megakar adni mindent, és segíteni.
Nem tudom papuccsá teszem ezzel, ne hagyjam vagy mit csináljak?
Nem papucs, s nem teszed papuccsá. Ahhoz hogy valaki papucs legyen mindig két fél kell, egy aki a "sárkány" és egy aki hagyja.
Az, hogy a párod figyelmes, ragaszkodó egy jó dolog, amit hiányolsz belőle az a határozottság, úgymond a vagányság.
az a baj sok lannyal ami veled. ha valaki jo, akkor mar nem erdekes, papucs. nem tudlak sajnalni. hagyd el, szedj ossze valami taplot, aztan sirj, hogy nem hoz viragot es egy bunko.
(egy masik no)
Hagyd ott, keressél egy bunkót magadnak, aki ejt a fejedre és ha kinyitod a szád, ad egy maflást.
Más nő örülne, ha ilyen figyelmes, szerető párja lenne.
A párod, csak szerelmes, szeret, a kedvedbe akar járni.
Akkor lenne papucs, ha mind ezt a te határozott elvárásod végett tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!