Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom (pasi) bármit megcsinál amit kérek, és bocsánatot kér minden kis apróság miatt, nagyon bújós, ragaszkodós, vajon egy papucs?
3 éve vagyunk együtt, azóta nagyon ragaszkodós lett. Szenvedélyes, nagyon odafigyel mindenre hogy ne bántson meg, ha szomorú vagyok kérdezi mi a baj pedig nincs semmi baj csak elgondolkodtam fáradt vagyok... Megteszi amit mondok,persze én nem használom ki a helyzetet, de kicsit túlzásnak érzem már,és felajánl dolgokat megcsinalja.. Megprobaltam vele megbeszelni, de hogy ő nagyon szeret és megakar adni mindent, és segíteni.
Nem tudom papuccsá teszem ezzel, ne hagyjam vagy mit csináljak?
Ha túl jó vagy az is baj...
Kérdező, beszéld meg a pároddal, hogy nagyon kedves tőle, de enélkül is tudod mennyire szeret.
Örülj nkei, hogy nincs köztetek konfliktus, és mindig tesz érte, hogy boldogan szeretne látni téged.
Ha jól megvagytok, akkor kit érdekel, hogy papucs-e?
Ti úgy szeretitek -és fogadjátok el egymást , ahogyan vagytok, akkor miért lenne az probléma, hogy valaki papucsnak jellemzi?
Legyetek boldogok, abszolút nem baj, ha a társad mindig a kedvedben jár. Segít neked, támogat, ez tök jó.
Valaki pl amúgy azt mondta, hogy az ő számára az szokott lenni a segítség, hogyha valakit utasít valamire, és ő azt precízen megcsinálja, végrehajtja. De ez már nem feltétlen ide tartozik, de kapcsolódik azért.
Szeretetnyelveket ismeritek?
Lehet ő az a típus, aki attól érzi, hogy szeretve van, ha megcsinálják neki, amit kér. És mivel ő így érez, ezért másokkal is így viselkedik, mindenkire ezt vetíti ki, azaz azt hiszi, hogy te attól fogod szeretve érezni magad általa, ba megcsinálja neked a kéréseidet.
Persze ezt bele is lehet magyarázni bármibe... mindenesetre érdemes átbeszélni a szeretetnyelves témát, mert nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!