Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom (pasi) bármit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom (pasi) bármit megcsinál amit kérek, és bocsánatot kér minden kis apróság miatt, nagyon bújós, ragaszkodós, vajon egy papucs?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, azóta nagyon ragaszkodós lett. Szenvedélyes, nagyon odafigyel mindenre hogy ne bántson meg, ha szomorú vagyok kérdezi mi a baj pedig nincs semmi baj csak elgondolkodtam fáradt vagyok... Megteszi amit mondok,persze én nem használom ki a helyzetet, de kicsit túlzásnak érzem már,és felajánl dolgokat megcsinalja.. Megprobaltam vele megbeszelni, de hogy ő nagyon szeret és megakar adni mindent, és segíteni.

Nem tudom papuccsá teszem ezzel, ne hagyjam vagy mit csináljak?

2019. okt. 20. 22:07
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Igen és ezért miert kell leszidni h keresek inkább mást? Igen is vannak olyan emberek akik nem annyira szeretik h ennyire kiszolgálják. De ettől függetlenül nem kell bunkó, szálljunk már le erről a témáról
2019. okt. 20. 22:30
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm #9es lehet igazad van.
2019. okt. 20. 22:32
 13/30 anonim ***** válasza:
60%
Én értelek kérdező. Az a bajod, hogy a barátod nem férfias. Már most papucs, de nem miattad, gondolom nem volt otthon férfi minta, vagy ha volt az sem volt férfias. Sajnos te sokat nem tehetsz, mert nem fogja érteni. Neki kell rájönnie hogy ez hosszútávon nem jó.
2019. okt. 20. 23:07
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha túl jó vagy az is baj...

Kérdező, beszéld meg a pároddal, hogy nagyon kedves tőle, de enélkül is tudod mennyire szeret.

2019. okt. 20. 23:09
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Örülj nkei, hogy nincs köztetek konfliktus, és mindig tesz érte, hogy boldogan szeretne látni téged.

Ha jól megvagytok, akkor kit érdekel, hogy papucs-e?

Ti úgy szeretitek -és fogadjátok el egymást , ahogyan vagytok, akkor miért lenne az probléma, hogy valaki papucsnak jellemzi?

Legyetek boldogok, abszolút nem baj, ha a társad mindig a kedvedben jár. Segít neked, támogat, ez tök jó.

Valaki pl amúgy azt mondta, hogy az ő számára az szokott lenni a segítség, hogyha valakit utasít valamire, és ő azt precízen megcsinálja, végrehajtja. De ez már nem feltétlen ide tartozik, de kapcsolódik azért.

2019. okt. 20. 23:13
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
15, de baj, hiszen zavarja a kérdezőt. Ha egy nő nem tud felnézni a férfira, ott a büdös életben nem lesz tisztelet, ezáltal hosszú távú kapcsolat sem. Ez nem fog menni.
2019. okt. 21. 06:13
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szeretetnyelveket ismeritek?

Lehet ő az a típus, aki attól érzi, hogy szeretve van, ha megcsinálják neki, amit kér. És mivel ő így érez, ezért másokkal is így viselkedik, mindenkire ezt vetíti ki, azaz azt hiszi, hogy te attól fogod szeretve érezni magad általa, ba megcsinálja neked a kéréseidet.

Persze ezt bele is lehet magyarázni bármibe... mindenesetre érdemes átbeszélni a szeretetnyelves témát, mert nagyon hasznos.

2019. okt. 21. 07:44
 18/30 anonim ***** válasza:
23%
Azonnal hagyd ott. Az ő érdekében!
2019. okt. 21. 08:10
 19/30 A kérdező kommentje:
Miért hagyjam ott?
2019. okt. 21. 08:39
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert téged ez idegesít. Ő meg alapból ilyen. Előbb utóbb egy 'keményebb' férfit fogsz keresni. Hagyd, hogy megtalálja azt akinek rá van szüksége. Nem vagy te sem hibás. Neked ez a túlzott szeretet egy kicsit teher.
2019. okt. 21. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!