Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom (pasi) bármit megcsinál amit kérek, és bocsánatot kér minden kis apróság miatt, nagyon bújós, ragaszkodós, vajon egy papucs?
3 éve vagyunk együtt, azóta nagyon ragaszkodós lett. Szenvedélyes, nagyon odafigyel mindenre hogy ne bántson meg, ha szomorú vagyok kérdezi mi a baj pedig nincs semmi baj csak elgondolkodtam fáradt vagyok... Megteszi amit mondok,persze én nem használom ki a helyzetet, de kicsit túlzásnak érzem már,és felajánl dolgokat megcsinalja.. Megprobaltam vele megbeszelni, de hogy ő nagyon szeret és megakar adni mindent, és segíteni.
Nem tudom papuccsá teszem ezzel, ne hagyjam vagy mit csináljak?
Nem papucs. Én párom is ilyen, és imádom érte. Ha nem akarod, hogy ennyire kiszolgáljon, akkor ne panaszkodik, hogy szomjas/éhes vagy, hanem menj ki, és csináld meg magadnak. Én akkor jegyzek meg ilyesmit, ha fáradt vagyok, így ilyenkor normális, hogy segít. Én is megtenném érte, és van, hogy még is teszem. Szóval nálunk ez kiegyensúlyozott, mert azzá tettük. Ha olyankor kérdezi, hogy mi a baj, amikor fáradt vagyok, akkor elmondom, hogy fáradt vagyok csak, és emiatt van nyűgös fejem. De ugyanígy én is van, hogy félreértem, és megkérdezem tőle.
Szerintem ez teljesen alap egy jó kapcsolathoz. Figyelsz a másikra, és ha neked több energiád van, akkor a legalapabb dologban is segítesz. Ilyesmiből lehet feltöltődni, és sokkal messzebbre jutni az életben, mint egyedül. Tanuld meg értékelni, és a helyén kezelni a helyzetet.
Egyesek milyen minden lében kanalak. Biztos nincs senkitek azért köttök bele a kérdezőbe. Ő csak elmondta a párjáról hogy ilyen és ilyen és egyből jöttök azzal hogy hagyja ott.
Szerintem kérdező, próbáld meg a tudtára adni finoman hogy te is megtudod csinálni és hogy nagyon szereted de majd egyedül megcsinálod. Szerintem nem fogja bántásnak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!