Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom (pasi) bármit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom (pasi) bármit megcsinál amit kérek, és bocsánatot kér minden kis apróság miatt, nagyon bújós, ragaszkodós, vajon egy papucs?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, azóta nagyon ragaszkodós lett. Szenvedélyes, nagyon odafigyel mindenre hogy ne bántson meg, ha szomorú vagyok kérdezi mi a baj pedig nincs semmi baj csak elgondolkodtam fáradt vagyok... Megteszi amit mondok,persze én nem használom ki a helyzetet, de kicsit túlzásnak érzem már,és felajánl dolgokat megcsinalja.. Megprobaltam vele megbeszelni, de hogy ő nagyon szeret és megakar adni mindent, és segíteni.

Nem tudom papuccsá teszem ezzel, ne hagyjam vagy mit csináljak?

2019. okt. 20. 22:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem papucs. Én párom is ilyen, és imádom érte. Ha nem akarod, hogy ennyire kiszolgáljon, akkor ne panaszkodik, hogy szomjas/éhes vagy, hanem menj ki, és csináld meg magadnak. Én akkor jegyzek meg ilyesmit, ha fáradt vagyok, így ilyenkor normális, hogy segít. Én is megtenném érte, és van, hogy még is teszem. Szóval nálunk ez kiegyensúlyozott, mert azzá tettük. Ha olyankor kérdezi, hogy mi a baj, amikor fáradt vagyok, akkor elmondom, hogy fáradt vagyok csak, és emiatt van nyűgös fejem. De ugyanígy én is van, hogy félreértem, és megkérdezem tőle.

Szerintem ez teljesen alap egy jó kapcsolathoz. Figyelsz a másikra, és ha neked több energiád van, akkor a legalapabb dologban is segítesz. Ilyesmiből lehet feltöltődni, és sokkal messzebbre jutni az életben, mint egyedül. Tanuld meg értékelni, és a helyén kezelni a helyzetet.

2019. okt. 21. 09:05
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
#21-esnél a pont. Direkt csinálod... Ha szomjas vagy, állj fel s tölts magadnak vizet. Megjegyzés nélkül... Ilyen egyszerű!
2019. okt. 21. 09:49
 23/30 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm.
2019. okt. 21. 09:54
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ez hogy ilyen figyelmes, nekem is jó lenne egy ilyen férfi :) mondjuk az picit lehet engem is zavarna ha nem hagyná hogy egy pohár vizet magamnak hozzak, ezt tuti mondanám neki, hogy ennyi önállóságot hagyjon meg :D
2019. okt. 21. 15:12
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen pasival bárki tervezne!!! Nyilván a többit vele kapcsolatban te tudod.
2019. okt. 22. 00:40
 26/30 A kérdező kommentje:
Imádom, szeretem egyébként, humoros, kedves, magabiztos, nagyon aranyos, odadó hosszútávon tudok vele tervezni. Köszönöm a válaszokat.
2019. okt. 24. 01:14
 27/30 anonim ***** válasza:
49%
Neked is egy tapló kell. Keress egy olyat! A lényeg hogy tapló legyen de közben naggyon jó passiiii legyen! Ja és pénzes is legyen, az is számít!
2019. okt. 24. 14:47
 28/30 A kérdező kommentje:
Leszállhatnál erről a témáról :)
2019. okt. 24. 15:04
 29/30 anonim válasza:
100%

Egyesek milyen minden lében kanalak. Biztos nincs senkitek azért köttök bele a kérdezőbe. Ő csak elmondta a párjáról hogy ilyen és ilyen és egyből jöttök azzal hogy hagyja ott.

Szerintem kérdező, próbáld meg a tudtára adni finoman hogy te is megtudod csinálni és hogy nagyon szereted de majd egyedül megcsinálod. Szerintem nem fogja bántásnak venni.

2019. okt. 25. 10:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Én is ipyen volnék. :)
2022. nov. 17. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!