Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire figyeltek arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire figyeltek arra, hogy a párotok egészségesen eszik-e?

Figyelt kérdés
Szoktatok neki szólni, ha sokszor eszik egészségtelenül? Segítitek abban, ha esetleg fogyni szeretne, vagy egészségesebben enni?
ma 14:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szólni szoktam, de sosem erőltetem! Ha segítséget kér akkor ebben is segítek. Viszont nem az anyja vagyok hogy utasítgassak mást mit egyen, vagy ne egyen. A véleményem elmondom, de felnőtt ember aki maga dönt.
ma 14:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer szóltam neki, hogy szerintem nem feltétlen egészséges, ahogyan étkezik, de utána ráhagytam, mert felnőtt ember, ő dolga. Mondjuk azért ahogy a kérdést értem, itt hozzátartozik azért, hogy ő inkább a másik extremitás irányába leng ki, tehát néha túlzottan rááll a szálkásításra és van, hogy 180 cm-es, nem deszka, de teljesen egészséges testalkatú férfiként 1200 kalóriákat eszik.
ma 14:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam többnyire főzni, én írom össze azt is, hogy mi kell a boltból. Igyekszem változatosan főzni, finomakat, és törekszem arra, hogy egészségesebb legyen az egész. Mi sokat fogytunk együtt, odafigyelünk általában. Nekem nem kell szólni, felnőtt ember, tudja, hogy ez az ő érdeke is. De vannak napok, hogy bevágunk persze egy pizzát.
ma 14:14
 4/16 anonim ***** válasza:
10%
Alapból csak sportoló, a súlyára odafigyelő, izmos pasikkal szoktam járni, szóval nem kell anyáskodnom felettük, hogy kisfiam edd már meg a zöldséget…
ma 14:18
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem élünk együtt, bár természetesen időnként nálam is eszik. Odafigyelnék az étkezésére, a súlyára, és ha nem is arra,hogy mit eszik (ezt nem mindig látom), arra igen,hogy adni kellene le a súlyából, hogy rendszertelenül eszik, hogy estére hagyja és akkor nekiesik annak amit ér,hogy mozognia kellene. Nem tudok rajta változtatni, meggyőződésem,hogy amennyiben együtt élnénk se tudnák. Sokmindent nem eszik meg (szárnyasok, halak, vadhúst), így ez meghatározza eleve az étrendjét.

Ha tehetném, vagy befolyással bírnék, természetesen tennék érte, legalább azért,hogy rendszeresen egyen, a főt ételt ne hagyja ki, és persze nem étkezés, de mozogjon...

ma 14:23
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Egyen amit akar. Ha mát nem tetszik nem leszek vele.
ma 14:27
 7/16 anonim ***** válasza:
52%
Párom nagyon sportos. Úszás, túra, jóga, aerobic, kickbox, futás, kerékpározás. Olyan teste van, hogy sokan edzőnek vagy élsportolónak nézik. A kajára pokolian figyel, és ő szid le engem, ha meglátja a cukrot, szénhidrátot, kólát. Viszont ő cigizik és napi 1 sör vagy pohár bor lemegy neki vacsorához.
ma 15:02
 8/16 anonim ***** válasza:
39%

“és ő szid le engem, ha meglátja a cukrot, szénhidrátot, kólát”

Ott dugnám fel a seggébe a fánkomat, amint be merne szólni miatta. Milyen kapcsolat ez? Nagyon gáz, hogy ezt hagyod.

ma 15:20
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ezt úgy mondom, hogy 50 kg-s kondizós lány vagyok, de biztos nem lennék olyannal, aki megmondja, mit ehetek és mit nem.
ma 15:21
 10/16 A kérdező kommentje:
Kicsit durván értelmeztétek a kérdésemet, nem arra gondolok, hogy megmondjátok, mit ehet, hanem ha pl már két hete csak pizzán és csokin él, szóltok-e, hogy ez hosszútávon nem egészséges.
ma 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!