Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire figyeltek arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire figyeltek arra, hogy a párotok egészségesen eszik-e?

Figyelt kérdés
Szoktatok neki szólni, ha sokszor eszik egészségtelenül? Segítitek abban, ha esetleg fogyni szeretne, vagy egészségesebben enni?
tegnap 14:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Igen.

De leginkább megbeszéljük mi mást kívánna és megfőzöm/sütöm neki.

tegnap 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Manapság egészen konkrétan nincs olyan ember a világon, aki ne tudná hogy mi egészséges, és mi egészségtelen. Azt mondani hogy "pizzán és cukron élni nem egészséges" nem közöl semmi új, hasznos információt; a párod tudja, csak szándékosan tojik rá valamilyen okból.

Ha jobban érzed magad tőle, akkor említsd meg, de szerintem felesleges.

tegnap 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#10 szólnék, de nem bhaszogatnám, hanem főznék neki, vagy együtt mennénk el kajálni.
tegnap 16:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Mondom, ilyenekkel össze sem jövök. Engem taszít az ilyen életmód.

tegnap 16:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam neki említeni, de egyébként meg nem az én dolgom. Én igyekszem egészségesen enni, edzeni is járok és szeretek aktívan kikapcsolódni. Általában én főzök itthon, de ha ő vacsora után még bevág 3 péksüteményt, most azzal mit tudok csinálni? Sajnos nagyon édesszájú, de én leszoktatni erről nem tudom és nem is akarom. Annyit szoktam kérni, hogyha én éppen dietazom, akkor ne előttem tömje magát ilyenekkel, vagy ne kérdezze meg heti 3x, hogy hozzon-e mekit, hanem tartsa tiszteletben.
tegnap 18:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Semennyire.
tegnap 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!