Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak hogy nem volt még orgazmusom vele? 24/L

Figyelt kérdés
A barátommal együtt vagyunk kb 3 hónapja. Az elmúlt 3 hónapban nem volt orgazmusom. Mikor én voltam felül akkor már majdnem de mindig átfordít hogy ő legyen felül. Ha mondtam neki hogy zavar akkor megsértődik. Eddig azért nem mondtam el mert tudom egyes fiúkat bántja ez a dolog hogy a partnerének nem volt orgazmusa. De már unom hogy ugrál rajtam és nekem abból semmi nem jó. Hogy mondjam el neki?

jan. 28. 11:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Pont így. Nem hiszem el hogy ennyit nem lehet lekommunikálni egymással.
jan. 28. 11:35
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Hogy nem vette észre?!
jan. 28. 11:35
 3/27 anonim ***** válasza:
94%

“Ha mondtam neki hogy zavar akkor megsértődik.”

Ostoba, korlátolt, önző. Észre sem veszi, nem is érdekli, te csak mint szükséges szereplő vagy jelen.

1. Önző a végtelenségig.

2. Korlátolt bunkó. IG-ja mint a … nyakmérete…

3. Nem szeret.

4. A szexuális kultúrája NULLA.

jan. 28. 11:39
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha mondtam neki hogy zavar akkor megsértődik.

- Ha őt ennyire nem érdekli, hogy neked mi a jó az ágyban, és képtelen kivárni, amíg neked is jó lesz, akkor te miért félsz elmondani neki, hogy nem nyújt kielégítő élményt a vele való együttlét?

jan. 28. 11:39
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
Régen rossz, hogy nem jött rá magától. Most talán le leszek pontozva, de amelyik férfit ennyire nem érdekli a partnere, az alkalmatlan kapcsolatra. Ez a legalja, amikor képtelen kielégíteni, ha pedig ezt jelzem, aki neki áll feljebb. Az lenne az alap a szexben, hogy kölcsönösen kielégüljön mindenki.
jan. 28. 11:40
 6/27 anonim ***** válasza:
87%
Simán tehetsz egy kísérletet, amikor legközelebb fordítgat, leszarja, hogy épp jó neked úgy, ahogy van, hogy fogod magad, eltolod, és abbahagysz mindent. Ha kérdőre von, akkor meg elmondod, hogy kizökkentett, nem esett jól a pózváltás, és ezt már jelezted máskor is. Ha erre se kapcsol, és nem hajlandó téged figyelembe venni, akkor kuka.
jan. 28. 11:58
 7/27 anonim ***** válasza:
41%
Add meg az email címét, majd én megírom neki.
jan. 28. 12:05
 8/27 anonim ***** válasza:
93%

Azért az szédületes, hogy emberek dugni tudnak egymással, de őszintén beszélni arról, hogy kinek hogyan lenne jó, arról nem.

Valahol ez is benne van abban, hogy a házasságok fele válással végződik...

jan. 28. 12:12
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, hogy beszélsz róla és elmondod, hogy mi a gond. Kifejezetten örülök annak, ha valaki nyíltan meri vállalni, hogy milyen problémái vannak és milyen megoldása lenne ezekre. A lovagló póznál maximum az lehet a baja, hogy nem éri elég inger. Sajnos nagyon kevés nő tud tényleg jól mozogni.
jan. 28. 12:33
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
Én nem bánnám, ha egy nő lovagolna rajtam. Még akkor se, ha nem érzek semmit.
jan. 28. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!